A Facebook sok fiókot zárolt magyarázat nélkül

TECH HÍREK – Rengeteg Facebook-felhasználó tapasztalta világszerte, hogy magyarázat nélkül zárolták a fiókjukat.

 

„Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány felhasználónak problémái vannak a Facebook-fiókjaik elérésével, és azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk ezeket a problémákat”. tweetelte Andy Stone, a Meta egyik munkatársa, válaszul arra, hogy sok felhasználó szembesült a következő üzenettel: „A Facebook-fiókját letiltottuk, mert nem tartotta be a közösségi szabványainkat. Ezt a döntést nem lehet visszafordítani”.

A felhasználók arról panaszkodnak, hogy se figyelmeztetést, se magyarázatot nem kaptak. Egyelőre nem tudni, hogy hány felhasználót érintett a Facebook döntése. A Meta, mint a Facebook anyavállalata vizsgálatot igért.

„Már jó ideje nem posztoltam semmit, és nem is kommenteltem, így rendkívül valószínűtlen, hogy bármi olyat tettem volna, ami sértőnek minősülne. Az összes kép az egyetemi éveimről és családi alkalmakról a Facebookon van. Többé nem fogok hozzáférni több mint 15 évnyi tartalomhoz, ami valóban szomorú. Az is elég stresszes, hogy nem tudom, mi a probléma, és nincs lehetőségem a megoldásra. Az, hogy nem kapunk figyelmeztetést, és aztán nem tudunk hozzáférni a saját adatainkhoz, észvesztő” nyilatkozta Jen Roberts PR-tanácsadó, akinek szintén zárolták a fiókját.

Forrás: BBC

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu