Will Smith lemond az akadémiai tagságáról?!

MOZI HÍREK – Miután a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia felfüggesztéssel vagy kizárással fenyegette Will Smith-t a Chris Rock elleni affér miatt, inkább önként lemond a tagságáról.

 

Újabb fejlemény történt az Oscar-botrányban. Mint ismeretes, Chris Rock egy pofont kapott Will Smithtől, aki nem tudta elviselni, hogy a komikus a feleségén élcelődik. Ez sokak számára elfogadhatatlan volt, és követelték, hogy a történtek ne maradjanak következmény nélkül.

Az Akadémia hivatalos vizsgálatot indított, amely eredménye felfüggesztés, vagy akár kizárás is lehet. A színész, aki most nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, úgy döntött, hogy nem várja meg az eljárás eredményét, hanem önként lemond az Akadémiai tagságáról.

A The Hollywood Reporter közzétette a színész nyilatkozatát:

„Közvetlenül válaszoltam az Akadémia fegyelmi meghallgatásról szóló értesítésére, és teljes mértékben elfogadom a viselkedésem minden következményét. A 94. Oscar-díj átadásán elkövetett tetteim sokkolóak, fájdalmasak és megbocsáthatatlanok voltak. Hosszú azoknak a listája, akiket megbántottam, többek között Chris-t, a családját, sok kedves barátomat és szeretteimet, a jelenlévőket és az otthoni közönséget világszerte.”

„Eljátszottam az Akadémia bizalmát. Megfosztottam a többi jelöltet és győztest attól a lehetőségtől, hogy ünnepeljenek és ünnepeltessék őket rendkívüli munkájukért. Összetört a szívem. Szeretném visszahelyezni a hangsúlyt azokra, akik megérdemlik a figyelmet az eredményeikért, és lehetővé tenni, hogy az Akadémia visszatérjen ahhoz a hihetetlen munkához, amelyet a filmes kreativitás és művészet támogatása érdekében végez. Ezért lemondok a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagságáról, és vállalok minden további következményt, amelyet a testület megfelelőnek tart. A változáshoz idő kell, és én elköteleztem magam amellett, hogy elvégzem a munkát annak érdekében, hogy soha többé ne engedjem, hogy az erőszak felülkerekedjen az észérveken.”

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu