A Bandai Namco Brandon Sandersont akarja? Az írónak állítólag már van is egy „Soulsborne” ötlete [VIDEO]

A Ködszerzet-széria szerzője, Brandon Sanderson egy doboznyi Elden Ring-ajándékot és egy üzenetet kapott a kiadótól.

 

 

Brandon Sanderson végre elégedett lehet: az Elden Ring sikere megnyithatott előtte bizonyos ajtókat, amelyeket korábban hiába döngetett. Amióta a FromSoftware bejelentette Hidetaka Miyazaki új játékát, egy név kíséri a japán alkotót: George R. R. Martin, az A tűz és jég dala (A Song of Ice and Fire) című népszerű irodalmi sorozat szerzője.

A Trónok harcát ihlető szerző választásáról az Elden Ring számára Brandon Sanderson, a nálunk leginkább a Ködszerzet, illetve Az Idő Kereke-köteteiről ismert író és a videójátékok nagy rajongója viccelődött. Sanderson megosztotta a FromSoftware játékai iránti szenvedélyét, és úgy tűnik, a Bandai Namcónál ez nem maradt észrevétlen.

 

Sanderson egy doboz Elden Ring-ajándékot kapott a Bandai Namco-tól

 

Ahogy azt a VGC is megosztotta, Sanderson egy livestreamben kifejtette, hogy egy nagy csomagot kapott a Bandai Namcótól, amely Elden Ring tárgyakat tartalmaz, többek között egy kardot és egy köpenyt, valamint más FromSotware címhez tartozó termékeket és egy üzenetet a kiadótól. Ebben…

…a Bandai Namco kifejezte érdeklődését, hogy „csináljunk valamit együtt”, és ezt az érdeklődést az író is osztotta.

Sanderson bevallotta, hogy munkamódszere miatt már jóval a projekt megkezdése előtt elkészíti a koncepciókat, példaként a Magic: The Gathering történetét hozta fel, amelynek kidolgozásával négy évet töltött, mielőtt megkeresték volna. Hasonlóképpen Sanderson kifejtette, hogy egy „Soulsborne” típusú játékra gondolt, amelyhez vannak ötletei. Az író tavaly év végén jelentette be, hogy évek óta dolgozik egy videójátékon, amelyet vélhetően még idén be fognak jelenteni.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu