Egyes PlayStation Plus-előfizetők hamarabb letölthetik az egyik ingyenes áprilisi játékot

Az áprilisi PlayStation Plus-játékok hivatalosan 5-én jelennek meg, de egyes régiók előfizetői korábban játszhatnak az egyik játékkal.

 

A PlayStation Plus 2022. áprilisi kínálatában szerepel a Hood: Outlaws & Legends, a Slay the Spire és a SpongyaBob Kockanadrág: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. A játékoknak április 5-én kellett volna megjelenniük, de egyes régiókban az előfizetők hamarabb hozzáférhetek az egyikhez. Úgy tűnik, hogy az Európai PlayStation Plus tagjai korábban kaptak hozzáférést a Spongyabob Kockanadrághoz: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated című játékhoz.

Az új játékok – a februárihoz hasonlóan – vegyes fogadtatásban részesültek, sok felhasználó kevesellte a választékot, ellentétben a januári és márciusi ingyenes kínálattal.

A Sony a hét elején jelentette be a PlayStation Plus-t érintő, meglehetősen jelentős változásokat. Idén júniustól a PlayStation Plus 3 szintből – Essential, Extra és Premium – áll majd, amelyek mindegyike más-más előnyöket kínál. Az Essential szint ugyanaz lesz, mint a PS Plus jelenlegi formája, míg az Extra és Prémium kategóriák további PS4 és PS5 játékhoz biztosítanak majd hozzáférést. A Prémium szint ezen kívül hozzáférést biztosít klasszikus PS1, PS2 és PSP címekhez, valamint lehetővé teszi PS3 játékok streamelését.

Visszatérve a SpongyaBob Kockanadrág-ra, az EU-s PlayStation Plus-fiókkal rendelkező játékosoknak lehetősége van arra, hogy a játékot hozzáadják a könyvtárukhoz, ezután a szokásos módon tölthetik le azt. Ez csak az EU fiókokra vonatkozik, az világ más áruházai oldalán nem jelenik meg a Spongyabob Kockanadrág könyvtárhoz való hozzáadásának lehetősége.

A Hood és a Slay the Spire áruházi oldalain a megfelelő árak szerepelnek, és a játékok április 5-ig csak megvásárolhatóak. A többi játékhoz EU-s fiókkal se lehet hozzájutni, így gyanítható, hogy a SpongyaBob Kockanadrág-hoz való hozzáférés valami hiba eredménye lehet. Ezzel együtt valószínűleg sok rajongó örül ennek a lehetőségnek.

A PlayStation Plus-előfizetőknek érdemes fejben tartaniuk, hogy a Persona 5 május 11-én kikerül a PS Plus Collection-ből, így az érdeklődő játékosoknak érdemes hozzáadniuk a könyvtárukhoz, amíg van rá lehetőségük. A PS Plus Collection kapcsán sokan remélték, egyelőre hiába, hogy a Sony bővíti a kínálatot, mivel az már több mint egy éve változatlan.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu