Eltűnt a The Punisher végéről a Stan Lee-ről szóló megemlékezés

MOZI HÍREK – Újabb megemlékezés tűnt el a Disney+ egyik Marvel sorozatából: Stan Lee-nek mennie kellett a The Punisherből, míg a Jessica Jones-ban megmaradt.

 

Hasonlóan a többi Marvel alkotáshoz, amely posztumusz jelent meg, a The Punisher is megemlékezett a legendás Stan Lee-ről. Az utolsó epizód végén, a stáblista előtt szerepelt egy felirat: „Stan Lee szerető emlékére.” A most látható változatban viszont miután Frank Castle tüzet nyit két bűnözői csoportra egy raktárépületben, a képernyő elsötétül, és néhány pillanat múlva már a stáblista kezdődik.

A Disney+ szerkesztési elvei az indulás óta viták kereszttüzében állnak. Nemrég a Sólyom és a Télapó állítólagosan véletlen módosításai miatt a figyelem ráirányult a csatorna többi Marvel sorozatára is. A Marvel Television korábbi tartalmában nem történt változás, viszont a The Punisher végéről különös módon eltűnt a Stan Lee-ről szóló megemlékezés. Nem tudjuk, hogy ez szándékos változtatás-e, vagy egyszerűen csak egy újabb, véletlen technikai hiba, ami akkor történt, amikor a sorozat bekerült a csatorna kínálatába.

Különösen furcsa, hogy míg a The Punisherből eltűnt a megemlékezés, a Jessica Jones végén még mindig látható. Ugyanakkor a Luke Cage-ben szereplő, Reg E. Cathey előtti tiszteletadás szintén eltűnt. Innentől csak találgathatjuk, hogy mi lesz a Disney+ következő furcsa, és sokak által megkérdőjelezett döntése, vajon a Jessica Jones-ból is eltávolítják a Marvel ikonikus alakjának szóló tisztelgést?

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu