Hot Wheels Unleashed: elindult a DC szuperhősök szezonja [VIDEO]

A Milestone és a Mattel közreműködésében megvalósult Hot Wheels-játékadaptáció új szezonnal bővíti tovább a tartalmakat.

 

Ingyenes és fizetős tartalom egyaránt van, és a szezonhoz tervezett új kihívások teljesítésével meg lehet ezeket szerezni. A DC Super Heroes Racing Season néven futó évadban hat tematikus jármű van, és a békesség nevében mindegyik karakter nevét angolul hagyjuk: The Flash, Supergirl, Aquaman, Cyborg, Nightwing, illetve Shazam Hot Wheels-járművét irányíthatjuk.

Ezeken túl testreszabási tárgyak is vannak, amiket az alagsorban (Basement), illetve a játékos profilján (Player Profile) lehet bevetni. Sok alkatrész és érem is lesz, ami mindenki számára nyitva áll majd. De ki kell emelni, hogy a Hot Wheels Unleashed DC Super Heroes Racing Season csak korlátozott ideig fut, ugyanis a Milestone játéka is elég szépen ráállt az élő szolgáltatásos (live service) megközelítésre. Az évad március 31-étől június 14-éig tart, és azután nagy eséllyel egy újabb tematikus szezon veszi kezdetét, de itt még valóban túlzottan korai arról találgatni, hogy milyen franchise felé tapogatózhat a Milestone és a Mattel.

A külső nézetes, helyi osztott képernyős multiplayerrel rendelkező Hot Wheels Unleashedet a Milestone 2021. február 25-én jelentette be, majd 2021. szeptember 30-án adta ki. Cross-gen játék, így a PlayStation 5, Xbox Series és PC hármas mellett (ezt lassan érdemes standardként kezelni!) PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is kiadta. A játékmódok között karrier, time trial és pályaszerkesztő is van, és értelemszerűen a Mattel játékkocsijaira, a Hot Wheels-szériára alapozott, így nem három-négy méteres járgányok versenyeznek a győzelemért, hanem ennél jóval kisebb méretű (és emiatt pályák tekintetében is sokkal visszafogottabb) verdák küzdenek.

Az olasz stúdió minden bizonnyal hosszabb távra tervezett ezzel a játékkal, ugyanis a licenc jóvoltából komolyabb lehetőségük adódott egy nagyobb történelemhez nyúlni, hiszen a Mattel 1968-ban indította útjára a miniautós sorozatát, így a Milestone számára egy fél évszázados történelem állt rendelkezésre kiindulópontként.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu