A League of Legends RPG után a Ruined King készítői már a következő játékukra célozgatnak

A Ruined King és a Battle Chasers Nightwar alkotói, az Airship Syndicate munkatársakat keres új projektjéhez.

 

 

A League of Legends és a Riot Games által létrehozott univerzum bővülése olyan érdekes projekteket hozott nekünk, mint a Ruined King: A League of Legends Story, egy nagyszerű RPG, egyszerű rendszerrel, de megjutalmazza azokat, akik időt fektetnek a világába. Az Airship Syndicate csapata egy igazi műalkotást állított össze azok számára, akik szeretik a LOL univerzumot.

Az Airship Syndicate már korábban is bizonyította tehetségét a Battle Chasers Nightwarral, egy másik klasszikus ihletésű RPG-vel, amely a stúdió azon erőfeszítéseiből született, hogy több mint 850 000 dollárt gyűjtsenek össze Joe Madureira 90-es évek végi kultikus képregényének videójátékba ültetéséhez. A Battle Chasers kellemes meglepetés volt a műfaj rajongói számára, de a fejlesztők most még magasabbra szeretnék emelni a tétet.

 

Akció, harc és online kaland

 

A stúdió közleményben buzdította a fejlesztőket arra, hogy csatlakozzanak a következő projektjükhöz, és bár egyelőre nagyon kevés információt osztottak meg az új játékról, néhány utalást azért elárultak. Egy új fantasy IP, amelyet az Airship Syndicate birtokol és fejleszt, egy online közösségekre specializálódott kiadóval együttműködve.

„Ha szereted az akciót, a harcot és az online kalandokat a barátaiddal, csatlakozz hozzánk” – szól az Airship Syndicate a hivatalos weboldalán található álláshirdetés.

A Ruined King készítői által megosztott néhány koncepciórajz egy olyan művészeti stílust mutat be nekünk, ami nagyon is megfelel az eddig látottaknak, és egy olyan világot, ami kontrasztot alkot a hatalmas égtájakkal és a fantasztikus, de technológiailag fejlett városokkal. Egy cím, amiről remélhetőleg hamarosan újabb információkkal rendelkezünk majd, és nem fogjuk abbahagyni a követését.

Forrás: Airship Syndicate

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu