Halo: A sorozat Master Chiefje reagált az adaptációt érő kritikákra

MOZI HÍREK – Annak ellenére, hogy az eredeti játék sok rajongója erős gyűlöletét fejezi ki az új sorozat iránt, úgy tűnik, a Halo nagy népszerűséggel indult az Egyesült Államokban.

 

A Paramount+ Halo sorozata sikeresnek bizonyul Észak-Amerikában, az elmúlt hét legnézettebb tartalmai között szerepel az Egyesült Államokban és Kanadában. A sorozatot azonban nem kevés kritika éri, főleg a videojáték-rajongók részéről, amire Pablo Schreiber, a Master Chiefet játszó színész most reagált:

„Azoknak a „rajongóknak”, akik ellenzik a produkciót, akik utálták a sorozatot, mielőtt megnézték volna, és nem értenek egyet azzal, amit csinálunk, tiszteletben tartom a véleményét, és őketi is szeretem. Mert az igazság az, hogy ugyanazt szeretjük, és továbbra is minden nap azon fogok dolgozni, hogy ez a sorozat saját maga legjobb verziója legyen, hogy figyelmet és tiszteletet vívjon ki ez az univerzum, amit szeretünk” – kommentálta a színész az Instagramon.

Schreiber üzenetében kiemelte a Halo sorozat nagy mérföldköveit, amely a múlt héten a második legnézettebb szórakoztatóipari alkotás volt az Egyesült Államokban, az Oscar-díjas Coda után. Kanadában még ennél is jobban teljesített, és a legnézettebb sorozat lett a streamingszolgáltatásban. Arról azonban nem osztottak meg részleteket, hogy melyik médium ellenőrizte ezeket a nézettségi adatokat.

Pablo Schreiber üzenetében hozzáteszi, hogy megtiszteltetés és meghatódottság tölti el, hogy ennek a hihetetlen univerzumnak és hagyománynak a szolgálatában állhat, ennyi rajongóval szerte a világon. „Hamarosan világméretű jelenség lesz”.

Forrás: Ruetir

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu