Egy Razer headset mentette meg egy tinédzser játékos életét!

Ha nem lett volna a Razer headset a szobájában, lehet, hogy a kósza lövedék eltalálta volna őt.

 

Múlt hét szerdán reggel (ami errefelé este lett volna, de mindegy) a kaliforniai Torrance-ben egy tizennyolc éves játékos váratlan eseménysorozat főszereplője lett. Egy Razer Kraken headset menthette meg az életét, mert erről lepattant egy töltény, miután az átrepült a hálószobája ablakán, majd lepattant egy falról. Senki sem sérült meg az esemény során, de az illető saját bevallása szerint fejfájással küszködött az események után.

Erről a Redditen írt Enough_Dance_956 néven az illető, Jonathan Gonzalez. A Razertől akart valakit, hogy beszéljen vele, mert meg akarta nekik köszönni, ami történt, ugyanis aznap fél tizenegykor csapódott be a lövedék az ablakán át és a falát érintve a headsetbe, ami a fején volt! Ha nem lett volna a jó minőségű fejhallgató a fején, belehalt volna, és nem tudná elképzelni, hogy a családja és barátai milyen fájdalmakon mentek volna keresztül. Hozzátette, hogy a töltényt végül az ágyán találta, majd leadta a rendőrségnek.

A probléma ott adódott, hogy április elsején posztolta ezt, így sokan szkeptikusan fogadták az egészet. Sőt, volt, aki azzal vádolta meg az illetőt, hogy csak egy ingyen headsetet akar leakasztani az egészből. Erre Enough_Dance_956 írt egy másik posztot, amiben további képeket osztott meg a headsetről, az ablakon és a falon keletkezett sérülésről, továbbá a töltényről az ágyán. A Razer szóvivője a PCGamernek elmondta, hogy a cégnek semmi köze nem volt ehhez (szóval ez nem egy PR-mutatvány volt!), és nem is tudtak minderről a Reddites posztok előtt.

Megerősítették, hogy ez nem egy április elsejei tréfa volt, vagy legalábbis nem tőlük indult ez. Felkeresték az illetőt, hogy megköszönjék neki, és minimum egy új headsetet biztosítsanak neki, hiszen itt azért mégsem tehetett arról, hogy tönkrement! Még Min Liang-Tan, a Razer alapítója és vezérigazgatója is írt a Redditen az illetőnek. Szerinte ez őrült történet, és örül, hogy jól van.

Minden jó, ha a vége jó!

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu