A Halo és a The Witcher receptkönyveket jelentet meg

A konyhaművészet és a videojátékok újabb találkozásainak lehetünk tanúi a The Witcher és a Halo által.

 

„Ezek az ételek a helyi és szezonális alapanyagokat ünneplik, miközben olyan egyedi csavarokat adnak hozzá, amelyek a kontinens kulináris térképét alkotják” – írják a The Witcher Cookbook-ban.

A konyhaművészet és a videójáték világ már régebben is egymásra talált. Ennek egyik változata, amikor a kalandokban a hozzávalók kombinálásából a játékban való túléléshez szükséges elemek születnek. A másik irány, amikor a játék világa ihlet szakácskönyvet.

A The Witcher Cookbook 250 oldalas, angol nyelvű, keményfedeles kiadásban jelenik meg. A CD Projekt RED világából kiindulva ez a könyv mintegy 80 videojáték-sorozat ihlette receptet tartalmaz, a kocsmai falatoktól kezdve az elegáns ebédekig.

Az Anita Sarna és Karolina Krupecka által írt könyv október 25-én jelenik meg 35 dolláros áron.

A Halo szintén szeretne minden rajongóhoz eljutni. A Paramount+ sikeres sorozatadaptációjának premierjével már a világ számos országában bekerül a tévékészülékekbe, a 343i és az Xbox azonban a konyhákat is megcélozta: a Halo: The Official Cookbook 192 oldalon több mint 70 receptet tartalmaz minden alkalomra, a magunkkal vihető harapnivalóktól kezdve a pazar ételekig. A keményfedeles könyv szerzője Victoria Rosenthal, aki több hasonló, a Destiny, a Fallout, a Street Fighter és a Final Fantasy XIV játékoknak szentelt kiadványok szerzője. A kiadvány Augusztus 16-án jelenik meg, és 39,99 dollárért lesz kapható.

A Halo franchise legújabb bejelentése nem nyerte el a rajongók egy részének tetszését, akik panaszkodnak a 343i-nak, mert az elmúlt hetekben nem érkeztek hírek a Halo Infinite-ről. A játékról többet a Halo Infinite értékeléséből tudhatunk meg. Ami pedig a The Witcher-t illeti, nemrég érkezett a hír, hogy új korszak kezdődik a franchise fejlesztésében.

Forrás: Bullfrag

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu