Dark Souls: lehetséges, hogy nem tudják rendbe hozni a multiplayert a széria játékaiban?!

A FromSoftware januárban észlelt egy biztonsági rést, ami miatt az összes Dark Souls multi-funkciót fel kellett függeszteni.

 

 

Habár a Dark Soulsról mostanában kevesebbet hallottunk, de a FromSoftware az elmúlt hetekben sokat szerepelt a hírekben, köszönhetően az Elden Ring című játékon végzett kiváló munkájának. A régebbi franchise-uk multiplayerét azonban még mindig nem indították újra, miután egy komoly biztonsági rést észleltek, ami a PvP-szerverek ideiglenes leállítását kényszerítette ki.

A Dark Souls PvP szerverei január óta nem működnek

A FromSoftware azóta nem adott ki több információt a címei többjátékos módjának jelenlegi állapotáról, és kizárólag az Elden Ring csiszolgatására koncentrált. Ezzel elérkeztünk a The Outer Haven legújabb felfedezéséhez (a PC Gameren keresztül): a multis funkcióra utaló címkék eltűntek a Steam felületéről!

Érdemes megjegyezni, hogy a többjátékos mód továbbra is létezik a játékleírásokban, hiszen ezek magyarázzák el a FromSoftware kalandjainak legfontosabb többjátékos aspektusait. A Steam saját címkéi azonban már nem jelzik ezt a lehetőséget, ami tetézi a FromSoftware hosszú hallgatását a szerverek javításáról és a játék online állapotának visszahozásáról.

Nagyon valószínű, hogy ez egy átmeneti finomhangolás, ami közvetlenül a januárban felfedezett hibához kapcsolódik. Ami ezt a biztonsági rést illeti, sok játékos figyelmeztette a Bandai Namco-t a jelenlétére, bár a Bandai Namco bejelentette, hogy a Dark Souls szerverei szünetelnek az Elden Ring megjelenéséig. Mindenesetre figyelni fogjuk a FromSoftware híreit a közösség által kedvelt mechanika visszatérésével kapcsolatban.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu