MultiVersus: kiszivárgott a Warner Smash Bros.-klónjának játékmenete! [VIDEO]

A Super Smash Bros.-klón a Warner és DC univerzum karaktereivel idejekorán megmutatta magát.

 

Tény, hogy a videó minősége nem a legjobb (és itt nem csak arra gondolunk, hogy a felbontás maga 720p, ami lehet, hogy az orosz Facebooknak is tekinthető VKontaktére való feltöltés miatt történt? Találtunk egy YouTube-os verziót is…), de azért valamelyest így is betekintést kaphattunk a játékba, amit egyértelműen a Nintendo egyik legsikeresebb IP-je ihletett (nem túlzás azt mondanunk, hogy a Super Smash Bros. Ultimate a Nintendo Switch egyik killer appja volt).

Még november közepén (tehát több mint négy és fél hónapja!) történt meg a hivatalos bejelentés, de azóta sem hallottunk semmit a játékról, viszont akkor leírtuk már, hogy mi is lesz a MultiVersus: „A MultiVersus egy free-to-play, 2v2, platformos bunyós játék lesz tele ikonikus karakterekkel és legendás univerzumokkal; a stáb pedig idővel bővülni fog. Teljes crossplay támogatás (és crossprogression), dedikált szerveralapú rollback netkód, illetve tartalmakkal teli szezonok; ezeket ígéri a Warner, illetve a játékot fejlesztő Player First Games. Előregisztráció is már van, mégpedig a játék hivatalos oldalán.

Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy (Bozont, ahol eszünkbe jut a magyar neve, leírjuk), Bugs Bunny (Tapsi Hapsi), Arya Stark, Tom és Jerry, Jake és Finn, Steven Universe és Garnet lettek eddig bejelentve, úgyhogy a DC-s képregényektől kezdve a Scooby-Doo-n és a Bolondos dallamokon át a Trónok harcáig és az Adventure Time-ig egy eléggé változatos karaktergárdát ígért a kiadó. A meccsek során nagy hangsúlyt kap az online, kooperatív játékmenet, és mindegyik karakter mély harci mechanikákkal rendelkezik, megkülönböztetve a többiektől a MultiVersus játékmenetét. A mozgáskészletet testre lehet szabni, és dinamikusan kombinálni is lehet a másik karakterével. (Pl. Wonder Woman lasszóját Shaggy szendvicsével; Arya arccseréje Superman lézerszemeivel). Helyszínek? Batman barlangja, Jake és Finn faerődítménye példáu. 1v1, illetve négy játékos számára free-for-all játékmódok is lesznek.”

A MultiVersus 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu