Hell is Us: nagy kardok, kalandok, akció [VIDEO]

A Nacon és a Rogue Factor trailert adott ki a Jonathan Jacques-Belletête (Deus Ex és a Marvel Guardians of the Galaxy) kreatív vezetése alatt fejlesztett új játékáról, a Hell is Us-ról.

 

A Nacon Games és a Rogue Factor (Necromunda: Underhive Wars) ma mutatta be az első trailert a Hell is Us-hoz, egy third person akció-kalandjátékhoz, amely egy félig nyitott világban játszódik, ahol a főszereplő elindul, hogy többet megtudjon a múltjáról egy polgárháború sújtotta országban. A játék 2023-ban jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox X Series X|S-re, grafikus motorja pedig az Unreal Engine 5-re épül.

A projektet már évek óta fejlesztik, a projekt kreatív igazgatója pedig Jonathan Jacques-Belletête, akinek többek között olyan játékok fűződnek a nevéhez, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Deus Ex: Mankind Divided és legutóbb a Marvel’s Guardians of the Galaxy.

A Hell is Us valószínűleg nem lesz kis dobás, ahogy az a készítők által kiadott első képeken is látszik, amelyeken óriáskardok és egy olyan hátborzongató világ látható, amelyben senki sem szeretne nyaralni. Részletesebben a Rogue Factor elmagyarázza, hogy a HiU egy új műfaj létrehozására törekszik, ahol a játékosoknak fel kell fedezniük az eléjük táruló világot, hogy megfelelő mennyiségű információhoz jussanak.

„Célunk, hogy visszahozzuk az igazi kalandot és felfedezést” – magyarázza Jonathan Jacques-Belletête – „Nincs szükség részletes küldetésnaplóra vagy pontos waypointokra a térképen; azt szeretnénk, ha a játékosok éreznék a kaland izgalmát, érzéseik és ösztöneik által vezérelve.”

A produkció egy olyan földre viszi a játékost, ahol természetfeletti lények veszik körül. Csak a helyzetnek megfelelően felfegyverzett játékos lesz képes legyőzni ezeket a lényeket a Nacon történetének egyik legambiciózusabb projektjében, amelynek alább látható a trailere:

 

 

Forrás: Pushsquare

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu