Elejtette a hawaii házaspár az Ezra Miller elleni távoltartási végzést

MOZI HÍREK – Ezra Miller úgy látszik, kihúzta a gyufát a Warner Bros.-nál, miután a hawaii eset nem az első publikus botránya volt. A Flash sztárja most kicsit megkönnyebbülhet, mivel a hawaii pár elejtette az ellene szóló távoltartási végzést, azonban a karrierje a DCEU filmjeit illetően veszélyben foroghat.

 

Ezra Miller most ismételten nyilvánosság elé került egy hawaii bárban okozott botrányért, amely miatt le is tartóztatták a színészt március 27-én. Eredetileg rendbontással és zaklatással vádolták meg, miután egy hawaii bárban ordibált és „felzaklatta” a vendégeket. Azóta óvadék ellenében szabad lábra helyezték a színészt, azonban a bírósági tárgyalása még hátra van, a meghallgatásra április 26-án kerül majd sor. A változást az ügyben az hozta, amikor az a házaspár, akik a márciusi incidens után távoltartási végzést kértek a színésztől úgy döntött, hogy a végzést elejtik, amely hatással lesz a bírósági tárgyalás kimenetelére is.

Azonban nincs biztos válasz arra, hogy mi lesz a tárgyalás kimenetele. A Miller letartóztatása körül sok hír keringett arról is, hogy ez az esemény volt az utolsó csepp a pohárban a Warner Bros.-nál, ugyanis a színész korábban is keveredett már hasonló botrányokba. A stúdió azonban cáfolta, hogy rendkívüli ülést hívtak volna össze a színész sorsának megtárgyalására, illetve azt is, hogy ez érintené a The Flash című, várhatóan 2023-ban megjelenő filmjüket. A Warner Bros. nem kívánta egyelőre bővebben kommentálni a történteket, illetve a színész DCEU-beli sorsát sem.

Annyiban viszont már meglátszik a botrányok következménye, hogy a Flash film alapján készülő előzményképregény megjelenését az év későbbi részére tolták. Emellett álhírek ide vagy oda, Ezra Miller sorsa Barry Allenként kétes lehet ezek után a DCEU-ban, ha csak nem változtat valahogy a kicsapongó attitűdjén. Korábban például megjelent egy videó a közösségi médiában, amelyen Ezra Miller a karját egy fiatal lány nyaka köré tekerte, miután viccelődve megkérdezték a színészt, hogy akar-e verekedni.

Mindez 2020-ban történt egy reykjavíki kocsmában, de ekkor se a színész, se az ügynöke nem reagált semmit a videóra, illetve azokra a hírekre, miszerint Miller szeret veszekedésekbe bonyolódni nyilvánosság előtt. Most azonban sok múlik a színész bírósági tárgyalásán, illetve a meghallgatáson, amely eldöntheti, hogy helyet kaphat-e még a Warner Bros. filmjeiben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu