A Kojima Productions profitál a PlayStationnel kapcsolatos félreértésből

A PlayStation Studios egyik képén Kojima Death Strandingje a PlayStation-játékok között szerepelt. A sok találgatás után azonban Hideo Kojima tisztázta az ügyet.

 

Tegnap futótűzként terjedt a közösségi médiában a PlayStation Studios új fejléces képe, melyen Hideo Kojima legújabb fejlesztése, a Death Stranding látható a Guerrilla Games, a Naughty Dog és a SIE San Diego játékai mellett. Vajon ez a Kojima Productions esetleges eladását jelzi a hardvergyártónak? Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól, amit maga a japán fejlesztő is gyorsan cáfolt a Twitteren.

 

 

„Elnézést a félreértésért, de a Kojima Productions független stúdió volt és marad is” – mondta az olyan sagák mögött álló férfi, mint a Metal Gear Solid. Maga Kojima volt azonban az, aki pillanatokkal e tweet előtt egy másikat osztott meg a fent említett képpel a PlayStation Studiosról, szárnyakat adva azoknak, akik meg voltak győződve arról, hogy a fejlesztőcsapat felvásárlásáról szóló hírek a küszöbön állnak.

Végül nem így lesz. Hideo Kojima továbbra is egyedül marad, ahogyan az a Konamitól, ahol több évtizeden át dolgozott, 2015-ös hirtelen távozása óta is történt.

Ennek ellenére nincs okunk kizárni, hogy Kojima és a PlayStation további exkluzív együttműködéseket valósít meg a jövőben. Arról azonban nincsenek információk, hogy a legendás japán alkotó mivel töltené az idejét mostanában. Legutóbb a Death Stranding: Director’s Cut PC-s megjelenése kapcsán kerül be a hírekbe. Néhány hete Hideo Kojima a Metal Gearről is beszélt, állítása szerint úgy érezte, hogy társai és cége nevetségessé tették.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu