A The Last of Us színésze szerint a sorozat „jó kezekben van”

MOZI HÍREK – Pedro Pascal azt is bevallotta, hogy nem tudta befejezni a The Last of Us-t, de látta, hogy Joel egy fantasztikus karakter.

 

 

A The Last of Us rajongói minden apró hírre ugranak, ami a sorozattal kapcsolatban napvilágot lát. Hiszen az HBO kínálata folyamatosan új karakterekkel bővül, és a legutóbbi kiszivárgások alapján úgy tűnik, hogy nagyon hűen követi a játékot. Bár a Naughty Dog kis képernyős kalandja már most is igencsak ígéretesnek tűnik, a Joelt alakító Pedro Pascal még tovább fokozta a várakozást.

„Szóval azoknak készült, akik szeretik” – Pedro Pascal

„Nagyon-nagyon kreatív módon tisztelegtek a fontos dolgok előtt, és megőrizték azt is, ami ikonikus a videójáték-élményben, és olyan dolgokat is [belevettek], amikre nem feltétlenül számítanánk” – magyarázta a színész a GQ-nak adott interjújában. „És aztán irányok, amikre számítanál, és amikre talán nem… nagyon okos dolgokat csinálnak, ennyit mondhatok.”

„Hasonló ahhoz, ahogy Jon Favreau és Dave Filoni kezeli a Mandalorian-t, ahogy [Mazin és Druckmann] kezeli a The Last of Us-t: jó kezekben van, mert szeretik.”

„Nos, valójában Neil készítette a videójátékot, de Craig szereti. Szóval olyan embereknek készült, akik szeretik. És van egy nagyon intenzív narratíva azok számára, akik kevésbé ismerik” – zárja Pascal az interjúban.

A színész viszont elismeri, hogy nem elég ügyes ahhoz, hogy befejezze a játékot, hiába próbálkozott. Viszont figyelte unokaöccse játékát, és ennek eredményeképpen csodálni kezdte Joelt: „Joelt annyira lenyűgözőnek találtam, az egész egy lenyűgöző élmény volt. Aztán aggódni kezdtem amiatt, hogy túlságosan utánozni akarom, ami szerintem bizonyos körülmények között helyes lehet, máskor pedig hiba.”

Nem meglepő, hogy Pascal szerint a sorozat hűséges adaptáció, hiszen néhány epizódot maga Neil Druckmann rendez. Az HBO persze folyamatosan emeli az elvárásokat a következő adaptációval kapcsolatban, bár tudjuk, hogy minderre még sokat kell várnunk. Úgy tűnik ugyanis, hogy a sorozat premierje csak jövőre lesz esedékes.

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu