Rengeteg meglepetésre számíthatunk az Obi-Wan Kenobi sorozat kapcsán

MOZI HÍREK – Rupert Friend legutóbbi nyilatkozata alapján van miért izgatottnak lennie a Star Wars fanoknak. A jövő hónapban debütáló Obi-Wan Kenobi sorozat sok easter egg-gel fog kecsegtetni.

 

A Disney+ Obi-Wan Kenobi sorozatának trailere után gondolhatnánk, hogy a tárházuk nagyját felmutatták benne a készítők. Vagy mégse? Rupert Friend a HeyUGuys-zal beszélgetett új sorozatáról, az Anatomy of a Scandalról, amely során természetesen szóba került az új Star Wars sorozat is:

„Ha lehet még izgatottabbnak lenni, mint amilyenek a népek már most is, akkor én az lennék a helyükben. Szerintem [a sorozat] az egyik legizgalmasabb kiegészítése a Star Wars-kánonnak. Szerintem Ewan McGregor olyan dolgokat fog művelni a szerepével, amelyek az eredeti filmek rajongóinak nagyon fognak tetszeni. Tudod, Alec Guinness nyilvánvalóan nem térhet vissza, de szerintem Ewan is erre a szerepre született. Emellett csodálatos cameók várhatóak, olyan emberektől, akiket nyilván most nem nevesíthetek, de easter eggek sokasága… Igen, ez egy izgalmas utazás lesz.”

A most májusban debütáló sorozatról a trailer megjelenéséig nem sokat lehetett tudni, csupán azt, hogy Ewan McGregor valószínűleg visszatér a Star Wars franchise-ba a sorozat kapcsán, most azonban egyre több új hírt tudunk meg az Obi-Wan Kenobi sorozatról. Darth Maul például úgy volt, hogy most élőszereplős verzióban is visszatér a sztoriba és csak utána „adja át a helyet” Darth Vadernek, mint főgonosznak. Ez utóbbi fejlemény kapcsán derült ki az is, hogy Hayden Christensen is visszatér a sorozatban a Star Wars univerzumba. A színész így számolt be a visszatérésről:

„Az egész élmény nagyon szürreális volt. Amikor először láttam újra Ewant Obi-Wanként, az egy nagyon különleges pillanat volt számomra, amire nagyon-nagyon sokáig fogok emlékezni. Deborah feljött, és egész nap beszélgettünk. Mesélt egy kicsit a projektről és az elképzeléseiről, én pedig úgy gondoltam, hogy ez csodálatosnak hangzik. Nagyon izgatottan jöttem vissza.”

Az Obi-Wan Kenobi sorozat cselekménye egyébként egy évtizeddel a harmadik rész, azaz A Sith-ek bosszúja után játszódik, azaz a karakterek még nem sokkal vannak túl a végzetes mustafari küzdelmen. Igazán érdekes lesz látni az új sorozatban, ahogy a mustafari drámai összecsapás után újból találkozik majd Anakin – immáron Vader – és Obi-Wan Kenobi.  A Disney+ sorozata május 27-én kerül adásba először, ám a két ikonikus szereplő találkozásáig valószínűleg még kell majd egy kicsit várnunk.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu