Három hónapra ingyenes lehet a PC Game Pass, de van egy feltétele!

A Microsoft úgy döntött, hogy a legújabb játékaik támogatásáért cserébe három hónapig ingyenes hozzáférést biztosít a Game Pass PC-s verziójához, de csak bizonyos játékosoknak.

 

Az Xbox Game Pass előfizetéseinek száma egyre nő, de ez nem akadályozza meg az illetékeseket abban, hogy időnként komoly felhasználó-bevonzó kampányokba kezdjenek. A legújabb példa erre most egy különleges, PC-s játékosoknak szóló akció formájában érkezett, amelynek keretében, ha valaki játszott a Microsoft három legutóbbi megjelenésének bármelyikével, akkor akár három hónapnyi ingyenes hozzáférést is kaphat a PC Game Pass-hoz.

„Köszönjük, hogy játszottatok és támogattátok az Xbox Game Studios legújabb PC-s játékainak sikerét! Ha a megjelenéstől 2022. február 28-ig játszottál a Halo Infinite-tel, a Forza Horizon 5-tel vagy az Age of Empires IV-gyel PC-n, akkor köszönetképpen felajánlunk egy 3 hónapos PC Game Pass próbaidőszakot (csak új tagoknak)” – jelentette be az amerikai székhelyű vállalat.

Nem számít, ha valaki már játszott ezekkel a játékokkal konzolon vagy felhőn keresztül; vagyis az ajánlat 100%-ban azokra a játékosokra koncentrál, akik február 28-ig bíztak a Microsoft három PC-s megjelenésében. Na de mi van például akkor, ha valaki játszott a Halo Infinite-tel csak épp többjátékos módban, az is beleszámít a jogosultságba? „Igen, mind a Halo Infinite, mind a többjátékos mód beleszámít az ajánlatba” – derül ki a promóció apró betűs részéből.

A korlátozások ellenére ez egy jó ajándék azoknak, akik még nem csatlakoztak a Microsoft PC-s Game Pass-ához, amellyel most a szerencsések három hónapon keresztül több, mint 100 játékot élvezhetnek. A többieknek se kell csüggednie viszont, ugyanis három hónapra mindössze 300 Ft befizetésével csatlakozhatnak az Xbox Game Ultimate-hez.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu