Chef Life – A Restaurant Simulator: így készül a borjúpörkölt [VIDEO]

A Cyanide játéka kissé más lesz, mint amit tőlük megszokhattunk.

 

A Chef Life – A Restaurant Simulator (a címet a sajtóközlemény kettősponttal, a Steam pedig kötőjellel írja; a kiadónak, a Naconnak valahol el kellene döntenie, hogy melyik a helyes) hetvenöt receptet tartalmaz a francia gasztronómiából, és így lehetőségünk lesz a tradicionális ételek (a korrektség jegyében egyiket sem fordítjuk le, ugyanis nem minden esetben szerencsés magyarosítani: blanquette de veau, bœuf bourguignon, pot au feu…) megvalósítása során tesztelni képességeinket. Ha kellően jók vagyunk, a Michelin-csillagot is elnyerhetjük.

Az alapanyagok kiválasztása után az előkészítés, a felvágásuk, megsütésük, megfőzésük, a tálalás, az ízesítés is fontos, ugyanis ezeknek tökéletesnek kell lenniük, hogy a fogyasztók elvárásainak megfelelhessünk. Az éttermünk dekorációját sem érdemes elfelejteni, de a játék ebben is sok opciót biztosít majd. A játék Steam-oldala azért ennél többet is elárul: még a konyhai elemek, így például a sütők is kiválaszthatóak, hogy megvalósulhasson az álomkonyhánkat. A csapatunkat is érdemes szemmel tartani, és a beszállítókkal is tartani kell a kapcsolatot, hogy egyenlegünk zöldben maradjon, és ne legyen „lefagyás” a vacsorai rendelések közepette.

Nem csak francia ételeket készíthetünk el (a videó csak erről szól), ugyanis olasz és nemzetközi receptek is kivitelezhetőek. A recepteket finomhangolhatjuk, hogy a szezonokhoz igazodjanak, meg így azért az elvárásokat is megugorhatjuk. A kreativitásunkra is szükség lesz, hogy egy kis helyi helyszínből egy Michelin-csillagos, és így nemzetközileg elismert étterem alakuljon ki a kezeink alatt. Fontos a fogyasztók hűségének megtartása is, de a növekedéshez komolyabban ki kell nyitni a szárnyainkat, amihez a fine dining stílusát és elvárásait el kell sajátítani.

A Chef Life – A Restaurant Simulator a sajtóközlemény szerint október hatodikán jelenik meg. Cross-gen játék lesz (ez azért a vizualitáson látható), így a PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam) hármas mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is meg fog jelenni.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu