Egész pofásan néz ki a Saints Row Reboot: képek szivárogtak ki!

Ezek után teljesen érthetőnek tűnik, hogy a Volition miért tolta el fél évvel a Saints Row Reboot megjelenési dátumát…

 

ArtStation. Az Epic Games birtokában levő site-ot a játékiparból is sokan használják, ugyanis a nevéből adódóan a művészeti stílust itt célszerű portfólióban bemutatni, amit aztán az álláshirdetésekre történő jelentkezéskor szépen be is lehet vetni. Tim Wasson, a Volition senior környezeti művésze ide csendben felrakott pár képet a Saints Row Rebootból, de hiába törölte azokat, mert az internet ezúttal sem felejt: a Redditen szépen archiválva lett minden. Ezeken elég komoly részletességgel, illetve kifejezetten korrekt megvilágítással láthatunk egy sivatagi tájat egy kitalált régióból az Egyesült Államok délnyugati részén. Nagy eséllyel nem a PlayStation 4/Xbox One verziókból származnak a képek…

Tavaly novemberben halasztották el a játékot, és akkor ezt írtuk: „A csapatnak több időre van szüksége, hogy az elképzeléseiket meg tudják valósítani, és ezért finomhangolnak, és a játékban magában sok változás nem fog történni, csak a minőséget növelik és kipolírozzák kívülről-belülről. Boone hozzátette, hogy lebecsülték a koronavírus-világjárvány hatását a menetrendjükben, de mindenki gyorsan adaptálódott az otthoni munkához, és ugyanúgy produktív maradt a stúdió. Viszont a Saints Row mérete és elképzelése miatt több idő kellett nekik, hogy tökéletesítsék tudásukat.

Az augusztusi bejelentéskor azt mondták, hogy a Saints Row sorozatban ez lesz a legnagyobb és legjobb játék, de a gól elérése érdekében jelentős időt adtak maguknak. A történetbe nem fognak belenyúlni, a karaktereken sem fognak módosítani ebben a hat hónapban, és amit eddig is kedveltünk a Saints Row-ban, továbbá amit megosztottak már velünk, változatlanok maradnak. Az utóbbi két évben Boone szerint a szórakoztatóipar mindegyik szegmense érzékelt valamilyen változást. A stúdió tagjai is érzik játékosként, hogy milyen, ha valami általuk várt halasztást kap, de azt is tudják, hogy amikor a kezeinkbe jut a Saints Row, akkor úgy fogjuk érzékelni, hogy megérte várni. Ez most a legnagyobb prioritás a Volitionon belül.”

A Saints Row reboot augusztus 23-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu