A Marvel’s Avengers kap egy új – és igencsak aktuális – karaktert!

Jane Foster, „The Mighty Thor” lesz a Square Enix és a Crystal Dynamics címének, a Marvel’s Avengersnek a következő hősnője.

 

 

Bár nem indult olyan jól, mint remélték, a Marvel’s Avengers mögött álló emberek továbbra is rendszeresen új tartalommal töltik meg a játékot. A Square Enix meg van győződve arról, hogy továbbra is támogatniuk kell a játék felhasználóit, még akkor is, ha a patchek késése nem jött be a közösségnek.

Április második felébe lépve a Crystal Dynamics a játék hivatalos blogján keresztül bemutatta, hogy mit hoz a májusra tervezett 2.4-es frissítés. Egyúttal azonban megragadta az alkalmat, hogy bejelentse, a 2.5-ös patch-ben egy új játszható karaktert kapunk: Jane Foster: The Mighty Thor, azaz a mennydörgés istennőjeként ismert Thor-inkarnáció válik majd játszhatóvá.

A The Mighty Thor érkezésének dátuma egyelőre nem ismert

A hősnő a Marvel Studios új Thor-filmjének trailere miatt került a hírekbe az elmúlt napokban, és minden platformon elérhető lesz: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S és Stadia. A dátumot még nem tudjuk, de ha a 2.4-es patch májusban érkezik, akkor valószínűleg nyárig kell várnunk, hogy kipróbálhassuk a karaktert.

Azt tudjuk, hogy a 2.4-es frissítés számos változtatást tartalmaz majd a jutalmakat illetően. Például beszélnek az eseményjutalmak általános javításáról, diverzifikálásáról, de több jutalomról is a küldetéses eseményekben, hogy több lehetőséget kínáljanak a ruhák és kozmetikumok megszerzésére.

Forrás: Marvel’s Avengers Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu