Az Uncharted 4 fejlesztését újra kellett kezdeni, miután valaki távozott a stúdiótól… [VIDEO]

Habár Amy Hennig most a Skydance New Media stúdiót vezeti, távozása meglepetésként érte kollégáit és komoly hatást gyakorolt az Uncharted 4-re.

 

 

Az Uncharted 4-nek sikerült tökéletes búcsút vennie Nathan Drake-től, így nem meglepő, hogy sokan remekműnek tekintik. Általában Neil Druckmann és Bruce Straley tandemének szoktuk tulajdonítani a játék sajátos hangvételét, de úgy tűnik, hogy a végeredmény egészen más lett volna, ha Amy Hennig, az Uncharted-saga igazi anyja a Naughty Dog irodájában maradt volna.

„Jól benne jártunk már a játék fejlesztésében. Erre kirúgták őt a Naughty Dogtól, aztán mindentől megszabadultak.” – Nolan North

Nolan North, aki Nathan Drake-et alakítja, a Couch Soup podcastnak elmondta, hogy a franchise vezető írójának távozása miatt újraindult a játék fejlesztése: „Az Uncharted 4-et körülbelül hét hónapig fejlesztettük Amy Henniggel. Jól benne jártunk már a játék fejlesztésében. Erre kirúgták őt a Naughty Dogtól, aztán mindentől megszabadultak.”

North nyilatkozatai szerint a Naughty Dog néhány változtatást eszközölt, például Stashwicket Troy Bakerrel cserélte le Nathan testvérének szerepében, és Warren Kole-t hozta be Rafe szerepére. Emellett az eredeti forgatókönyvben Graham McTavish játszotta Cuttert, de változtattak Nadine Ross karakterén is. Mindezek ellenére, és nem számítva azt, ami nem került napvilágra, North úgy véli, hogy a Naughty Dog végrehajtott néhány szükséges változtatást: „Ez egy üzlet. A filmekben és a televízióban is előfordul, de örültem, hogy nem dobtak ki mindent, és nem mondták azt, hogy ‘Ennyi, kész’.”

Az Uncharted 4 megjelenése óta már több év telt el, de sokan egyetértünk abban, hogy a fejlesztés részleges újragondolása/újrakezdése ellenére a program minden kalandjáték-rajongó számára kihagyhatatlan élmény lett. Ráadásul Amy Hennignek sem megy rosszul a stúdiójánál, a Skydance New Mediánál, hiszen egy AAA játék fejlesztésén dolgozik, ami a Marvel univerzumban játszódik, és mint nemrég megtudtuk, egy új játékon dolgozik a Star Wars franchise-ban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu