Visszatér Kao, a kenguru! [VIDEO]

A Tate Multimedia legismertebb projektje, a Kao the Kangaroo egy hatalmas modernizálás keretében visszahozza a kengurut a platformokra és már nem is kell sokat várnunk a megérkezéséig.

 

A Kao the Kangaroo eredetileg a SEGA Dreamcastjén jelent meg 2000-ben és hamar igen népszerűvé vált, mint egyizgalmas platformjáték, amelyben a legendás bokszkesztyűjét viselő, harcos kengurut irányíthattuk. A Tate Multimedia húsz évvel később úgy döntött, hogy ismét előveszi a retro játékot és egy modernizált, PlayStation, Xbox és PC játékosokat is megszólító, igényesen modernizált remake-et készít belőle, ami május 27-én jelenik meg!

Kao-egy pimasz, bátor és temperamentumos kenguru, aki egy életet megváltoztató utazásra indul. A játék története szerint Kao felkerekedik, hogy megtalálja elveszett húgát, emellett arra is megpróbál választ találni a játék során, hogy mi is történt rég elveszett apjával. Kaonak ehhez viszont sok „sötét erő” által megszállt mesterharcossal kell megküzdenie. A játékosokat sok izgalmas kaland, gyönyörű, részletes és markáns színekben gazdag látványvilág, illetve bizonyára kellemes játékélmény várja majd.

A történet a Tate Multimedia szerint kifejezetten magával ragadó lesz, a harcok, illetve a boss fight-ok mind izgalmasak és játékost próbálóak lesznek, maga a játék pedig minden korosztály számára élményt nyújthat majd.

„El vagyunk ragadtatva a játékosok reakciójától, amióta az év elején bejelentettük, hogy a Kao the Kangaroo visszatér” – árulta el Kaja Borowko, a Tate Multimedia stúdió vezetője.

„Ezzel az új fejezettel azt tűztük ki célul, hogy az új Kao the Kangaroo egyszerre tisztelegjen korábbi játék előtt, és friss, korszerű játékmenetet kínáljon az új és régi rajongóknak egyaránt. Ez egy teljes újraindítás Kao számára, és már alig várjuk, hogy lássuk, hogyan fogadják az emberek a megjelenéskor!”

A Kao the Kangaroo egy 3D-s platformjátékként május 27-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switchre és PC-re a Steamen keresztül. A digitális kiadás 29,99 € / 29,99 $ / 24,99 £, a fizikai kiadás pedig 34,99 € / 34,99 $ / 29,99 £ lesz.

Emellett a Kao the Kangaroo demója játszható is a Limited Run Games standjánál a PAX East 2022-en, amely április 21. és 24. között zajlik a Boston Convention & Exhibition Centerben.

A játék trailere pedig alább nézhető meg:

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu