Pletykák szerint az Ubisoft új játékon dolgozik

Az Ubisoft Bordeaux háza tájáról származó pletykák szerint egy új PvP battle arena játék készül, egyelőre Project Q kódnéven.

 

Először a GeForce Now belső adatbázisának kiszivárgása után röppent fel a pletyka, amit az Ubisoft azonnal el is távolított. Ezzel viszont pont az ellenkező hatást érte el: sokak számára ez megerősítette a pletykát. Eszerint egy „innovatív és modern PvP battle arena játékon” dolgoznak az Ubisoft Bordeaux fejlesztői. Amunka jelenleg belső tesztelési fázisban tart, és várhatóan free-to-play cím lesz.

A játékról néhány dolgot már lehet tudni. Battle arena, és battle royale játékmód is lesz benne. A battle royale mód neve Showdown, ebben két négyfős csapat játszik egymás ellen. A Battle Zone nevű battle arena módban a játékosok célja az, hogy minél hosszabb ideig tartsanak meg egy adott területet. A győztes az, aki először éri el a 100 pontot.

A kiszivárgott képek szerint a játék látványvilága a Knockout City és az Overwatch megjelenését idézi. A karakterek három „csodával”, – vagyis fegyver, adottság és készség – rendelkeznek. Ezeket mindenki a saját stílusa szerint használhatja. A fegyverek között meglepőeket is találunk, például pakli kártya, tűzijáték, kalapács, bot és festékpisztoly. Az adottságokra példa az Icarus Wings, amivel a hősünk repülhet.

Bár sok mindent tudni vélünk az új játékról, a hivatalos bejelentésig csak találgatni lehet.

Az Ubisoft kapcsán több más hír is van. Az egyik, hogy ma jelenik meg GeForce Now-ra a God of War. A másik, hogy szintén egy kiszivárgás nyomán Skate 4 gameplay-felvételek jelentek meg a neten. Ezen kívül ismertté váltak a Saints Row testreszabási lehetőségei, valamint az is, hogy a Horizon: Forbidden West legújabb javítócsomagja főleg Aloy animációját javítja. Arról is pletykák keringenek, hogy több befektetető is érdeklődik a cég felvásárlása iránt. A források a Blackstone Inc.-et és a KKR & Co.-t említették. A felvásárlást az Ubisoft viszont nem kommentálta.

Forrás: PSLS

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu