Felvételek szivárogtak ki a Skate 4 pre-alfa verziójáról – ígéretes a projekt! [VIDEO]

Felbukkant néhány Skate 4 pre-alfa felvétel a neten, amely a játék animációinak folyékonyságára helyezi a hangsúlyt.

 

 

A Skate 4 mára már törölt felvételeit az Odysee oldalán tette közzé és osztotta meg Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója. Grubb szerint a felvételek azt mutatják, hogy az EA igyekszik eltalálni a Tony Hawk’s Pro Skater-rivális Skate új részének „hangulatát”, és úgy tűnik, hogy a hangsúly az animációk folyékonyságán van.

„Ez a Skate 4 pre-alfa felvétele” – posztolta Grubb a Twitteren. „Ez összhangban van azzal, amit több embertől hallottam arról, hogy hol tart a játék.”

„Próbálják eltalálni az érzést, ami valószínűleg a legfontosabb szempont egy Skate-játéknál.”

Hozzátette: „Számomra ez az egész izgalmas. Úgy néz ki, hogy a hangsúly az animáció folyékonyságán van, és úgy tűnik, hogy az EA beváltja azt a vágyát, hogy minden fejlesztőjének bőséges időt adjon a prototípusok elkészítésére (a Respawn módszere).”

Grubb elmondta, hogy erről a pre-alfa felvételről bővebben is beszél az új GrubbSnax epizódban, ami már megtekinthető (lásd lent).

A Skate 4-et hivatalosan még 2020 júliusában jelentették be a sorozat eredeti készítői.

„Visszatértünk, megcsináljuk, a Skate megtörténik… gurulunk” – mondta a Skate producere, Chris „Cuz” Perry a játék bejelentésekor. „Titokban összejöttünk, megtörténik, a Skate evolúciója folytatódik. […] Hosszú út áll még előttünk, de nagyon izgatottak vagyunk, és ez még csak a kezdet. Szeretnénk megköszönni nektek a szenvedélyt, a türelmet és a támogatást, amit adtatok, hogy eljussunk idáig. Nektek köszönhető, hogy a projekt létrejön. Skate forever.”

Deran Chung producer hozzátette: „Őszintén szólva évek óta vártunk arra, hogy a megfelelő játékot készítsük el, a megfelelő időben, a megfelelő ötlettel, és nagyon-nagyon örülök, hogy elmondhatom, hogy itt vagyunk. […] Alig várjuk, hogy ti is részesei lehessetek a játéknak.”

A legújabb pletykák szerint a játék belső tesztelése elkezdődött, de ezeket a híreszteléseket egyelőre semmilyen módon nem erősítették meg.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu