Íme a gamer, aki a Dark Souls zenéje helyett magát a játékot „hegedülte el”…

Tiaviolí Gamingnek már sikerült legyőznie a Taurus Demont, a FromSoftware játékának, a Dark Soulsnak az egyik hatalmas ellenfelét.

 

 

A Dark Souls játékosok közössége lenyűgöző, akárcsak Hidetaka Miyazaki többi címe. Egy hónapja szemtanúi lehettünk Elden Ring első No Hitjének, ElviraYuki pedig lenyűgözött minket, ahogy a lábát használva, egy Dance Pad segítségével halad át Midlands-en, de a játékosok folyamatosan újabb és újabb lenyűgöző kihívásokkal állnak elő, és ezúttal az első Dark Souls egyik játékosa volt az, aki lenyűgözött minket.

Tiavioli Gaming streamer és hegedűművész bebizonyította, hogy a Dark Soulsban semmi sem lehetetlen, hiszen a FromSoftware kihívásokkal teli címét kontroller gyanánt egy hegedűvel (!) játszotta végig.

A Twitter-fiókján megosztott videóban láthatjuk, ahogy legyőzi a Taurus Demont, a Burgh of the Undead egyik bossát.

Twitch-csatornáján megosztotta a folyamatot, ahogy a hegedű hangjegyeit leképezi, hogy azok reagáljanak a játékban végrehajtani kívánt műveletekre, és nem semmi látvány, ahogy a vonóval dörzsöli a húrokat, miközben mozgatja a karaktert. Valóban, valakinek, aki még azt sem tudja, hogyan kell fogni a hangszert, ez egy újabb nehézségi szint.

Hidetaka Miyazaki, a Souls-sorozat atyja beszélt már a játékai kihívást jelentő nehézségéről, és arról, hogy ez a stúdió identitásává vált. Ám ha mégis úgy éreznéd, túl könnyű a Dark Souls, itt az ideje, hogy készíts mondjuk egy citera, vagy esetleg pánsíp átiratot és irány a világhír!

Forrás: Twitch

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu