Könnyű lesz felemelni a PlayStation Plus-előfizetésünk szintjét, állítja a Sony

De akkor az lenne a korrekt, hogy lefelé is hasonlóan korrekt módon lehessen váltani, különben ez eléggé egy pénzéhes megoldás lenne a „kékektől”.

 

A ResetEra fórumon osztotta meg egy felhasználó az emailt, amit a Sony-tól kapott, és ebből megtudtuk, hogy a játékosoknak lehetővé teszi, hogy feljebb vihessék a PlayStation Plus-előfizetésüket, és a költségekben adódó eltéréstől függően módosul majd, hogy mennyi időt fizetett ki előre a felhasználó a cégnek. A Sony szerint bármikor lehet feljebb váltani, és ekkor csak a szintek közötti különbség összegét kell kifizetni, és ez igazodni fog az előfizetésünk hátralevő idejéhez.

Elméletben ez korrekt, de gyakorlatban milyen is lesz? Mennyit kell fizetni? Kötelező lesz a fizetés? Milyen lesz a konverziós ráta a hátralevő idő és a fizetendő összeg között? Ezek olyan kérdések, amikre a Sony-nak bizony válaszokat kell adnia, mert azért ezek mindenki számára fontos információk, és nem biztos, hogy az összes előfizető kapásból a PlayStation Plus Premiumra, azaz a legdrágább szintre akarna váltani, mert nem mindenkinek van folyton tele a pénztárcája, bankszámlája…

Régebben beszámoltunk már arról, hogy a PlayStation Plus miképp alakul át a világon, de azért itt kiemelhetjük, hogy a sorban mi leszünk az utolsók: az európai régióban június 22-ére tervezi a Sony a jelenlegi, egy szintű előfizetés lecserélését a három kategóriás modellre. A PlayStation Plus Essentials megegyezik azzal, amit a Plus jelenleg kínál: havi ingyenes játékok (három helyett csak kettő!), online multiplayer, illetve kedvezmények a PlayStation Store-on. Havi 9 euró (~3300 forint), negyedéves előfizetés 25 euró (~9500 forint), éves előfizetés 60 (~23 ezer forint).

A PlayStation Plus Extra (havi 14 euró/~5300 forint, negyedéves 40 euró/~15 ezer forint, éves 100 euró/~38 ezer forint) négyszáz letölthető PlayStation 4 és PlayStation 5 játékot is elérhetővé tesz (pl. Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Returnal, de később további címek is jönnek). A PlayStation Plus Premium (havi 17 euró/~6400 forint, negyedéves 50 euró/~19 ezer forint, éves 120 euró/~45 ezer forint) pedig 340 további PS1, PS2 és PSP játékokat biztosít helyi játékra, a PlayStation 3-as címeket pedig a felhőből futtathatjuk.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu