Menu

Könnyű lesz felemelni a PlayStation Plus-előfizetésünk szintjét, állítja a Sony

De akkor az lenne a korrekt, hogy lefelé is hasonlóan korrekt módon lehessen váltani, különben ez eléggé egy pénzéhes megoldás lenne a „kékektől”.

 

A ResetEra fórumon osztotta meg egy felhasználó az emailt, amit a Sony-tól kapott, és ebből megtudtuk, hogy a játékosoknak lehetővé teszi, hogy feljebb vihessék a PlayStation Plus-előfizetésüket, és a költségekben adódó eltéréstől függően módosul majd, hogy mennyi időt fizetett ki előre a felhasználó a cégnek. A Sony szerint bármikor lehet feljebb váltani, és ekkor csak a szintek közötti különbség összegét kell kifizetni, és ez igazodni fog az előfizetésünk hátralevő idejéhez.

Elméletben ez korrekt, de gyakorlatban milyen is lesz? Mennyit kell fizetni? Kötelező lesz a fizetés? Milyen lesz a konverziós ráta a hátralevő idő és a fizetendő összeg között? Ezek olyan kérdések, amikre a Sony-nak bizony válaszokat kell adnia, mert azért ezek mindenki számára fontos információk, és nem biztos, hogy az összes előfizető kapásból a PlayStation Plus Premiumra, azaz a legdrágább szintre akarna váltani, mert nem mindenkinek van folyton tele a pénztárcája, bankszámlája…

Régebben beszámoltunk már arról, hogy a PlayStation Plus miképp alakul át a világon, de azért itt kiemelhetjük, hogy a sorban mi leszünk az utolsók: az európai régióban június 22-ére tervezi a Sony a jelenlegi, egy szintű előfizetés lecserélését a három kategóriás modellre. A PlayStation Plus Essentials megegyezik azzal, amit a Plus jelenleg kínál: havi ingyenes játékok (három helyett csak kettő!), online multiplayer, illetve kedvezmények a PlayStation Store-on. Havi 9 euró (~3300 forint), negyedéves előfizetés 25 euró (~9500 forint), éves előfizetés 60 (~23 ezer forint).

A PlayStation Plus Extra (havi 14 euró/~5300 forint, negyedéves 40 euró/~15 ezer forint, éves 100 euró/~38 ezer forint) négyszáz letölthető PlayStation 4 és PlayStation 5 játékot is elérhetővé tesz (pl. Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Returnal, de később további címek is jönnek). A PlayStation Plus Premium (havi 17 euró/~6400 forint, negyedéves 50 euró/~19 ezer forint, éves 120 euró/~45 ezer forint) pedig 340 további PS1, PS2 és PSP játékokat biztosít helyi játékra, a PlayStation 3-as címeket pedig a felhőből futtathatjuk.

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu