Hatalmas innováció az új Call of Duty: Warzone-ban; már tesztelik a Diablo IV-et

Az Activision Blizzard berkein belül haladnak az események függetlenül attól, hogy a Microsoft lecsaphat-e a kiadóra avagy sem (ugyanis a tranzakciót jogilag még megakadályozhatják az Egyesült Államokban, vagy akár az Európai Unióban is).

 

Az Activision Blizzard csendben publikálta az előző negyedéves pénzügyi eredményeit (röviden: negatív számok; a kiadó amúgy a Microsoft belépése miatt nem tart már konferenciahívást a jelentések során), és itt több részletet adott arról, hogy például hogyan áll az idei Call of Duty: Modern Warfare II (idén ősszel jön; talán ez lesz az utolsó évenként megjelenő CoD?), de a Call of Duty: Warzone-nal kapcsolatban már nem ilyen tiszta a helyzet.

A kiadó hivatalosan annyit bökött ki, hogy „az Infinity Ward által fejlesztett idei prémium és Warzone élmények egészen jól haladnak”. Ebből nem lehet 100%-os bizonyossággal kihámozni, hogy a free-to-play játék is idén fog megjelenni; a pletykák szerint 2023-ra átcsúszhat az. A Call of Duty-val foglalkozó CharlieIntel azt mondja, hogy a két játék szorosan kötődik egymáshoz: mind a Modern Warfare II, mind a Warzone 2 kolumbiai helyszínre koncentrálna.

A kiadó szerint a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare a franchise eddigi legsikeresebb játéka volt, és az idei rész ennek folytatása lesz. A Call of Duty: Warzone 2 pedig a nulláról lesz felépítve, és ebben egetrengető innovációk lesznek, amikről az Activision Blizzard valamikor az idei év során fogja lerántani a leplet. Megemlítették a Diablo Immortalt is (ami júniusban meg is jelenik iOS-re, Androidra… és PC-re!), de nem hagyták ki a Diablo IV-et sem.

A Blizzard az utóbbi hónapok során fontos mérföldköveket ért el a franchise-aival, és a második negyedév lesz a kezdete a portfóliójukból a tervezett, nagyobb megjelenéseknek. A Diablo IV és az Overwatch 2 fejlesztése jól halad, és már céges szinten tesztelik az előbbit, míg a külsős tesztelés az Overwatch 2 PvP módjából a mai napon, április 26-on veszi kezdetét.

A Blizzard a következő hetek során több részletet fog közölni a már bejelentett mobilos Warcraft-játékról, és állítólag mobilra terjeszkedhet a Call of Duty: Warzone is.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu