Hot Wheels Unleashed: már elérhető a Monster Trucks tartalom [VIDEO]

Újabb tartalmi frissítést kapott a Hot Wheels Unleashed, ami már nem tekinthető a Milestone legújabb játékának, ugyanis időközben már megjelent a MotoGP 22 is.

 

Az új tartalom teljes neve hivatalosan Hot Wheels – Monster Trucks Expansion. Ezzel öt új járművet kapott a Hot Wheels Unleashed. Ezek név szerint az alábbiak: Race Ace, Tiger Shark, HW Demo Derby, 5 Alarm, továbbá a legendásnak nevezett Bone Shaker (és ennek is a monster truck változata a hatalmas kerekekkel, ugyanis az ilyen kategóriájú járműveknek ez a sajátossága; magyarul talán szörnyverdáknak lehet nevezni őket…).

Új környezet is jött, a Stop Motion Studio, ahol négy forgatókönyvben lehet versenyezni. Van havas táj (Ice Mountain, értelemszerűen a jeges hegyes környezet), de sivatagi régió is van (Desert), természetesebb versenyterületként szolgál a dzsungel (Jungle), de a tipikus területi stílusokat követve nem maradt ki a kőbányának nevezhető helyszín, a Quarry sem. Ezeken túl további plusz tartalom is érkezett az olasz stúdió játékához. A Smashing Rocks egy új pályaépítő modul, a pincéhez (Basement) pedig egy tematikus testreszabási pakk is begurult.

Ezek alapján egyértelműen élő szolgáltatású (live service) modellel rendelkező játéknak is lehet nevezni a Hot Wheels Unleashedet, de van egy prominens különbség sok, valóban ezt a modellt alkalmazó játéktól: itt nem kötelező akár csak az offline, egyjátékos versenyekhez az internetkapcsolat, ugyanis offline is játszható alkotásról beszélhetünk…

A Hot Wheels Unleashed egy multiplatform, cross-gen játék, így minden komolyabb platformon elérhető. A PlayStation 5 Standard Edition, a PlayStation 5 Digital Edition, az Xbox Series X és az Xbox Series S mellett PC-n is megtalálhatjuk (ezen belül is a Steamen és az Epic Games Store-on egyaránt), de a 2013-as konzolcsaládon, azaz a PlayStation 4-en és az Xbox One-on is fellelhetjük a Milestone alkotását, amit akár a buszon ülve is játszhatunk, ugyanis egy Nintendo Switch port is elérhető belőle.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu