Csak nem egy klasszikus remake-en dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog stúdió egyik tesztelője konkrétan említést tesz egy „remake-projektről”, amelynek a jövőben kellene érkeznie.

 

 

Régen hallottunk bármit is közvetlenül a Naughty Dogtól. Tudjuk, hogy több PlayStation-projekten is dolgoznak, és ezek egyike lehet a The Last of Us állítólagos remake-je, amely végül PS5-re érkezik a közeljövőben.

A hónapok során egyre többet hallottunk róla, de hivatalos megerősítés még nincs a Sony részéről. Joanastic felhasználó felfedezésének köszönhetően azonban láthatjuk, hogy végül valósággá válhat, ugyanis egy alkalmazott említést tesz egy be nem jelentett remake-ről, amit a fejlesztőstúdióban készítenek.

Az alkalmazott be nem jelentett remake-et említ

A szóban forgó fickó Cory Hong, a Naughty Dog tesztelője, akinek LinkedIn-profilja szerint egy be nem jelentett remake-projekten dolgozik. Hong eddig a kaliforniai csapat más produkcióiban is részt vett, mint például a The Last of Us: Part II vagy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Bár egy ponton sem említi, hogy melyik játékról lenne szó, minden jel arra utal, hogy ez lehet a The Last of Us új változata, amely Joel és Ellie utazását az új generációra, és ki tudja, talán még más platformokra, például PC-re is elviszi…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu