A PlayStation „megőrzési csapatot” hoz létre – vajon már az új PS Plus-ra készülnek?

TECH HÍREK – A vállalat egy új előfizetési modellt indít, amellyel hozzáférhetünk az elmúlt PlayStation-generációk játékaihoz.

 

 

A PlayStation-felhasználók júniusra vetik a szemüket, hiszen a Sony-féle új PS Plus-szolgáltatás bevezetésének hónapjaként ezt a hónapot jelölték ki. A különböző előfizetési modellekre osztott struktúrával, amelyek mindegyike több szórakozási lehetőséget kínál, lehetőséget kapunk majd a PS1, PS2, PS3 és PSP játékokhoz való hozzáférésre. A felhasználók izgatottan várják ezt a fejlesztést, és úgy tűnik, a PlayStation már most arra készül, hogy a szolgáltatás megfeleljen az elvárásoknak.

„Ma van az első munkanapom a Preservation csapat egyik első alkalmazottjaként”. – Garett Fredley

Bár a vállalat hivatalosan még nem jelentette be, de már elindította a „Preservation” csapatot. Ezt Garett Fredley-nek köszönhetően olvashattuk, akit felvettek ebbe a csoportba dolgozni, és ezért a Twitteren szerette volna kifejezni izgatottságát: „Ma van az első napom vezető Senior Build Engineerként a PlayStationnél, az újonnan létrehozott Preservation csapat egyik első alkalmazottjaként dolgozom.”

„A videójátékok konzerválása volt az első szakmai szenvedélyem, így el vagyok ragadtatva, hogy visszatérhetek ezekhez a gyökerekhez” – írta bejegyzésében Fredley. Nem részletezte a PlayStation terveit a fent említett Preservation csapattal, de sok felhasználó arra utal, hogy az új PS Plus modell bevezetése előtt az elmúlt generációk címeinek lejátszási lehetőségét biztosító új PS Plus funkciók lehetséges kidolgozására utal.

A PlayStation szolgáltatás teljesítményének és katalógusának tesztelésére még várnunk kell június 22-ig, amikor a tervek szerint Európában is elindul a szolgáltatás.

A Sony azonban nem vesztegeti az időt, és máris elkezdett foglalkozni a játékosok aggályaival, amikor a platform első exkluzív alkotásairól, az egyszerű előfizetési változásokról és a kizárólagosságok megjelenésének napján való elutasításának okairól beszélt.

De vigyázat, még több hét van hátra, amíg a PlayStation megújítja teljes platformját, így még rengeteg játéklehetőség vár ránk, hogy kihasználjuk a jelenlegi PS Plus előnyeit. Ennek jegyében éppen ma szivárgott ki három, lehetséges májusi ingyen PS Plus-játék címe, olyan meglepetésekkel, mint a FIFA 22.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu