Menu

PlayStation Plus: ezekkel a játékokkal fordul májusra a Sony

Az idei tavasz egyfajta fordulópont kezdete a PlayStation Plus szolgáltatás történelmében, de még a régi rendszeren vagyunk.

 

Ez a hónap sem telt el szivárgás nélkül. Komolyan, a Sony valahogy nem tudja megállítani, hogy a hivatalos bejelentés előtt egy-két nappal felüsse a fejét a francia Dealabsen billbil-kun és a posztja, amiben listázza, hogy a PlayStation Plusra előfizető játékosok milyen játékokhoz férhetnek hozzá a következő hónapban. Na, most is volt egy ilyen szivárgás, és itt erről már részletesen beszámoltunk. De tényleg ezekkel a játékokkal kedvez a PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en az online multiplayerért perkáló játékosoknak „a kék cég”, vagy talán, most az egyszer sikerült esetleg az utolsó utáni pillanatban belenyúlni a kínálatba?

Nos, nyugodtan kimondhatjuk, hogy nem. A Sony tehát megint benézte ezt, úgyhogy most már hivatalosan is leírhatjuk, hogy mely játékok érkeznek a PlayStation Plus előfizetőinek a májusi hónapra. Két cross-gen játékot is kap a nép, ugyanis a szokásos három játékból (ami hamarosan már csak kettő lesz!) kettő is elérhető PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Az egyik az Electronic Arts jelenleg legújabb futballjátéka, a FIFA 22 (igaz, itt elvileg idén használja az EA Sports utoljára a licenszet; állítólag 2023-ban már EA Sports FC 24 néven jöhet az évi foci).

A második játék a Tribes of Midgard, amit a Norsfell Games fejlesztett és a Gearbox Publishing adott ki tavaly júliusban, úgyhogy itt is viszonylag friss játékról van szó (műfaja: akció-RPG, túlélősdi). Végezetül az egyetlen játék, amit a Sony csak a PlayStation 4-eseknek tesz elérhetővé, az a Curse of the Dead Gods (fejlesztő: Passtech Games, kiadó: Focus Entertainment, de még Focus Home Interactive néven), ami pedig egy roguelike, dungeon crawler stílusú alkotás.

Az áprilisi játékok (PlayStation 5 & PlayStation 4: Hood: Outlaws and Legends; PlayStation 4: Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, Slay the Spire) május 2-áig még elérhetőek.

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu