Kiszivárogtak volna a májusi ingyenes PS Plus-játékok?!

A francia Dealabs weboldalára felkerült az a három cím, amelyeket ingyen birtokolhatunk majd a PS Plus előfizetésünkkel a közeljövőben.

 

 

Akárcsak az áprilisiak esetében, most, májusra is kiszivárogott a kiválasztott PS Plus-játékok listája, mielőtt a Sony hivatalosan is bejelentette volna őket. Ugyanattól a forrástól származik, amely hónapok óta előzetesen közzéteszi a szolgáltatás előfizetőinek szánt ösztönzőket, így várhatóan ezek a címek lesznek a PlayStation 4 és PlayStation 5 számára kiválasztott játékok.

A Dealabs által részletezettek szerint a kínálatban a legkiemelkedőbb a FIFA 22, amely mindkét konzolgeneráció felhasználói számára elérhető lesz. Az EA Sports focis címe minden egyes része milliós példányszámban kel el, de akik eddig nem voltak rá kíváncsiak, most ingyen kipróbálhatják, ha a szolgáltatás kedvezményezettjei közé tartoznak. Remek módja a 2021/22-es szezon lezárásának.

A FIFA 22 a lesz a PS Plus májusi sztárja

A Curse of the Dead Gods PS4-es változata a lista második választottja, egy felülnézetes akció-RPG, amelyben egy baljós, elátkozott templomba lépünk be, hogy szembenézzünk a szörnyekkel, borzalmakkal, bossokkal és csapdákkal, miközben kincseket és legendás ereklyéket keresünk.

A harmadik szerencsés a Tribes of Midgard, egy kooperatív élvezetre fókuszáló túlélőjáték, ahol több játékos összefogva állhat ellen az óriások inváziójának a Ragnarök idején. A PS4-re és PS5-re érkező akció véletlenszerűen generált világokban játszódik, amelyek tele vannak sötét lényekkel, istenekkel és bőséges kincsekkel, amelyekből új fegyvereket készíthetünk és megvédhetjük a területünket.

Amíg várjuk, hogy lesznek-e további ösztönzők VR-játékok vagy kisebb címek formájában, addig is jövő keddtől, azaz az áprilisi kínálat megszűnésével május 3-tól vehetjük fel a játékokat a könyvtárunkba.

Érdemes megjegyezni, hogy júniusban érkezik az új, korábban „Spartacus” kódnevű PS Plus, a PlayStation új előfizetési modellje, amely az eddig ismert Plus-t és a PS Now-t egyesíti. Az érkezés időpontjai már ismert, így az elkövetkező hetekben további részleteket hallhatunk erről a megújulásról.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu