Az Ace Combat 7: Skies Unknown hamarosan Top Gun-témájú DLC-t kaphat?!

Az Ace Combatot fejlesztő Project Aces ezzel a tartalommal népszerűsíti a Top Gun: Maverick című, májusban megjelenő filmet.

 

 

Ha légi harcról és égi látványosságokról van szó, nem lehet nem gondolni a népszerű Ace Combat-sagára, amelynek hetedik része igazi eladási sikernek bizonyult, köszönhetően annak a stratégiának, amely a gyakori frissítések révén fenntartja a közösség figyelmét. A filmek terén ugyanakkor ezt az előkelő pozíciót a Top Gun (most már) franchise tartja, így csak idő kérdése volt, mikor talál egymásra a kettő.

A Top Gun-fókuszú Ace Combat 7 DLC valamikor tavasszal jelenik majd meg

Most úgy tűnik, hogy a két márka egy eddig nem látott együttműködéssel találkozik az égben. Ahogy arról a Gematsu beszámolt, az Ace Combat 7: Skies Unknown a Top Gun-nal szövetkezett egy DLC elkészítésére, amiről a későbbiekben további részleteket is elárulnak. Ezt a sort követve a Project Aces arra invitál minket, hogy maradjunk velük a közösségi hálózatukon, hogy megismerjük a bővítmény jellemzőit.

Bár sok információnk nincs erről a DLC-ről, az Ace Combat 7: Skies Unknown fejlesztői már most ízelítőt adnak a megjelenési ablakból. A Top Gun: Maverick című film május 27-én kerül a mozikba, a játék kiegészítője valamikor tavasszal fog megjelenni. Feltehető, hogy a két terméket igyekszik majd egymáshoz időzíteni, hogy mind a mozikban, mind a videójátékban egyszerre kapjuk meg a repülős élményt.

Ha érdekelnek a légi harcok, és még nem ismered az Ace Combat 7: Skies Unknown sajátosságait, akkor ajánljuk figyelmedbe ismertetőnket (link fentebb). Végeredményben egy olyan címről van szó, amely a pörgős akciónak és a fenséges kivitelnek köszönheti sikerét és töretlen népszerűségét.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu