Menu

Nem lehet halmozni a PlayStation Plus és PlayStation Now-előfizetéseket?

A Sony állítólag megakadályozta, hogy a régi PlayStation Plus modellre előfizető játékosok felhalmozzák a szolgáltatáshoz való jogosultságukat.

 

A ResetEra fórumon bukkant fel az, hogy egyre több PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es képtelen volt az utóbbi napokban meghosszabbítani az előfizetését, és több érintett felhasználó is azt a tájékoztatást kapta a Sony ügyfélszolgálatától, hogy a cég ideiglenesen megakadályozta az előfizetés felhalmozását (angolul ez a kifejezés a stacking szóval egyszerűen jellemezhető).

„A PlayStation Plus előfizetés közelgő változásai miatt a stacking jelenleg nem érhető el, mivel eltávolítottuk a lehetőséget. Megértjük, hogy ez mennyire fontos számodra, és amint elérhetővé válik az új PlayStation Plus-tagság, válaszokat fogunk adni arra vonatkozóan, hogyan fog ez működni. Megértem, hogy ez mennyire frusztráló lehet. Csak azt tudom tanácsolni, hogy várd meg, amíg a jelenlegi előfizetésed lejár, és csak utána használd fel a kódodat. A hosszabbítás/halmozás már nem érhető el,” írta a Sony a ResetErára posztoló felhasználónak.

Valahol érthető, hogy miért tett így a Sony, ugyanis április folyamán több felhasználó is évekre előre PlayStation Now-előfizetést vásárolt, hogy ezzel spóroljon a PlayStation Plus Premium árán. A Sony egy kérdezz-felelekben megemlítette, hogy aki a PS Now mellett a PS Plusra is előfizetett, át lesz automatikusan helyezve a PlayStation Plus Premium kategóriájába, és azt veszik itt figyelembe, hogy melyik előfizetés jár le később.

Ide lehet még venni egy emailt, amit a PlayStation ügyfélszolgálata küldött ki a Push Square egyik olvasójának: „Ellenőriztem a kártyát és a fiókodat, és arra a következtetésre jutottam, hogy jelenleg a PlayStation Plus/PlayStation Now előfizetéseknél egy átmenetileg kikapcsolt funkció van érvényben, amely nem teszi lehetővé egyik tagság halmozását sem a már aktív tagságokra. Ez csak ideiglenes, és amint több információval rendelkezünk [erről], tájékoztatni fogjuk a játékosainkat.”

Úgyhogy nem lehet trükközni. Aki több játékot akar (akár PS1, PS2, PSP címeket), bizony mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. A Sony azért mégsem olyan gazdag, mint a Microsoft.

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu