Öt további játék szivárgott ki a PlayStation Plus Premium listájáról!

Érthető, hogy a Sony a háttérben már elkezdett a PlayStation Plus új modelljére felkészülni, de ezt nem tudja a cég az internet árgus figyelme nélkül megtenni.

 

A Redditen bukkant fel, hogy a PlayStation Network backendjén már megtalálható öt olyan játék, amiről nyugodtan gondolhatjuk, hogy a PlayStation Plus legdrágább kategóriájának, a Premiumnak a kínálatában lesznek megtalálhatóak. Itt lesz ugye az, hogy PlayStation, PlayStation 2, illetve PlayStation Portable platformokra készített, „szeretett klasszikus játékokat” kapnak az előfizetők, és a PlayStation 3-as címek (amikről pletyka szintjén hallottuk már, hogy helyi emulációval készülhet a Sony) a felhőből futtathatóak.

De mik is ezek a játékok? A Tekken 2 (azonosító/title ID: CUSA33751_00/10005100), a Ridge Racers 2 (CUSA33741_00/10005097), a Mr. Driller (CUSA33767_00/10005104), a Worms World Party (CUSA33248_00/10004900), illetve a Worms Armageddon (CUSA33246_00/1004899). Az első három játékot a Bandai Namco adta ki (jó, akkor még nem volt egy háztető alatt a két cég, és valójában a Namco címeiről van szó, de ez már lényegtelen), míg a két „kukacos” kreálmány mögött az NFT-s terveit a bejelentése után gyorsan vissza is vonó Team17 áll. Négy PS1-es és egy PSP-s játékról van szó (a Ridge Racers 2 a kivétel).

Néhány napja pedig már beszámoltunk arról, hogy a PlayStation 4-re és a PlayStation 5-re is korhatáros értékelést kapott a Syphon Filter-sorozat hat játékából négy felvonás (két PS1-es és két PSP-s cím; egy PS1-es és egy PS2-es felvonás kimaradt), és itt is nyugodtan lehet mondani, hogy ezek is a PlayStation Plus új modelljének részét képezik majd… de mi leszünk az utolsók a váltásban, ugyanis előttünk mindegyik régióban megejtik az egyfajta PS Plusról a csere a három változatú felállásra.

Kíváncsiak leszünk arra, hogy a három PlayStation killer appjai közül mennyi jut be a kínálatba. Mert például a legelső Silent Hill (Konami, PS1, 1999) érdekes lenne, hiába fejlődött azóta komolyat a túlélő horror műfaj, mégis akkora sikert alkotott a történet, hogy egy, mostanában sajnos elhanyagolt franchise alakult ki belőle…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu