Epikus trailert és megjelenési dátumot kapott az Achilles: Legends Untold! [VIDEO]

A Dark Point Games az Achilles: Legends Untoldban mitológiai szörnyek ellen vezet minket Hádész és Árész konfliktusa közepette.

 

 

Az Achilles: Legends Untold Akhilleusz, a görög mitológia egyik leghíresebb hősének szerepét ruházza majd ránk, méghozzá egy „Souls-szerű” akció-RPG keretében – legalábbis így definiálja a játékot a fejlesztő Dark Point Games. A Phobos elleni harcra küldött Akhilleusz útja a mítoszok és legendák tájain vezet keresztül, ahol hatalmas erejű tárgyakat találunk, amelyek segítenek majd a küldetésünkben.

A játék május 12-én indul korai hozzáféréssel.

A görög mitológia lesz a helyszíne ennek az izometrikus perspektívájú RPG-nek, amely más népszerű RPG-franchise-ok, például a Diablo klasszikus elemeit tartalmazza. A FromSoftware saga alapján a fejlesztők megközelítése azonban egyfajta szándéknyilatkozatot ad arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk mind a harcok, mind a karakterfejlődés terén.

Ha már alig várod, hogy belevágj ebbe a mitológiai utazásba a görög földeken keresztül, akkor örömmel hallhatod, hogy a Dark Point Games bejelentette, hogy a játék korai hozzáférésű megjelenési dátuma május 12. Achilles: Legends Untold tehát már most felkerülhet a Steam-kívánságlistádra. A trailerben láthatjuk főhősünket, amint különböző harci képességeket alkalmaz.

A pajzsdobálás mellett, mint egy Marvel szuperhős, a Dark Point Games nem felejtette el azt a jellegzetes Brad Pitt mozdulatot sem, amit a Trója című filmből ismerhetünk. A játékban lesz kooperatív multiplayer is, hogy egy barátunkkal együtt haladjunk előre a görög földeken.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu