Ki lehet a következő James Bond? Barbara Broccoli érdekes megjegyzést tett

MOZI HÍREK – Barbara Broccoli producer nemrég azt is elárulta, hogy a James Bond-franchise következő filmje nem mostanában fog megjelenni.

 

 

Daniel Craig a Nincs idő meghalni című filmmel fejezte be 15 éves pályafutását az ikonikus szuperkém, James Bond szerepében. A film hatalmas siker lett, különösen a világszerte tomboló járvány viszonylatában; még három Oscar-jelölést is kapott. A Nincs idő meghalni Craig Bondjától megrendítő búcsút vett, amelyet a rajongók többnyire jól fogadtak. Most azonban, hogy Craig távozott a franchise-ból, felmerül a kérdés: ki lesz a következő James Bond?

Egyelőre nem tudni, ki kapja meg legközelebb a 007-es címet, és a No Time to Die befejezése minden bizonnyal bonyolítja a kérdést.

A franchise producere, Barbara Broccoli azonban biztosította, hogy James Bond visszatér. Hogyan? Senki sem tudja. Ami pedig azt illeti, hogy mikor számíthatunk a következő Bond-filmre, Broccoli nemrég válaszolt erre a kérdésre. Miközben Craig és Ruth Negga Macbeth című darabjának premierjén vett részt a Broadwayn, Broccoli a Variety-nek elmondta: „Eltart egy ideig”, mire bejelentik, hogy ki váltja Craiget.

„Ez egy nagy döntés. Ez nem csak egy szereposztás. Hanem arról szól, hogy teljesen újragondoljuk, merre tartunk. Én csak a világ egyik legnagyobb színészét, Daniel Craiget ünneplem.”

Broccolinak igaza van az újragondolással kapcsolatban, hiszen a Nincs idő meghalni megölte az ikonikus karaktert, de a stáblista lepergése után azért még a „James Bond visszatér” felirat jelent meg a képernyőn. Sean Connery, Pierce Brosnan, Roger Moore és az összes színész, aki korábban Bondot játszotta, ugyanazt a személyt alakította, és ez megnehezíti a karakter halálának magyarázatát a No Time to Die-ben.

Egy reboot egy teljesen új szereplőgárdával az egyetlen lehetőség, aminek jelenleg van értelme a franchise számára.

Bár a Nincs idő meghalni határozott előrelépés volt a csalódást keltő elődjéhez, a Spectre-hez képest, mégsem talált akkora visszhangra sem a kritikusok, sem a közönség körében, mint Craig néhány korábbi filmje. Ez, valamint a James Bond-filmek ismétlődő témái megnehezíthetik, hogy a jövőben kitűnjenek a konkurenciától. Remélhetőleg a készítők valami egyedit és frisset tartogatnak a franchise számára.

Ugyanakkor a filmszéria rajongóinak egy jó hírrel is szolgálhatunk: a mai naptól, vagyis május 1-től az összes korábbi James Bond-mozi elérhetővé vált a HBO Max-on!

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu