PlayStation Plus: az átalakító arányok rosszabbak a nagyobb időtartammal

A PlayStation Plus és PlayStation Now előfizetéseket nem lehet most halmozni (erről írtunk már), így fontos volt, hogy a Sony közölje, hogy a régi modellekről hogyan lehet átállni az új elképzelésű, három kategóriás PlayStation Plusra.

 

A Sony végre közölte, hogy a még be nem váltott PlayStation Plus és PlayStation Now kódok hogyan alakulnak át a három modell időtartamára. A PlayStation Plus Essential esetében az egy hónapos kód 31 napos hozzáférést ad. A három hónapra érvényes kódból 92 napi hozzáférés jár, míg a tizenkét hónapos kóddal 365 napot kapunk, úgyhogy itt számottevő változás nincsen.

A PlayStation Plus Extra esetében már módosul a helyzet: az egy hónapos kód 20 napos hozzáférést ad, a három hónapos kód 58 napot biztosít, míg a tizenkét havi kóddal 219 nap jár. A PlayStation Plus Premiumnál még inkább rövidül az időtartam: egy havi kóddal 17 napot, egy három hónapra érvényes régi kóddal 46 napot, míg a tizenkét hónapos kóddal 183 nap, tehát lényegében fél év jár nélkül (azaz a PS Plus Premium mondhatni megfelezi a régi kódok érvényességét).

A PlayStation Now előfizetéseknél kicsit más a helyzet, mivel ezek drágábbak, ám ahogy nő az időtartam a kódra, úgy ad rosszabb arányt az árért cserébe. A PlayStation Plus Essential esetében az egy hónapra jó kód 40 napot ad, míg a három havi 105 napra érvényes. A tizenkét hónapos kód viszont itt is csak 365 napot biztosít. A PlayStation Plus Extránál az egy hónapra hatásos kód 25 napot kínál, a három hónapos kóddal 66 napot kapunk, míg a tizenkét hónapos kóddal 219 napra jó a PlayStation Now kódja. A PlayStation Plus Premiumnál az egy hónapos kóddal 21 nap üti a markunkat, a három havi kód 53 napra érvényes, míg a tizenkét hónapos kód 183 napra jó. Ez az arány a PlayStation Plus kódnál is ugyanez volt a 12 havi kódra (365/219/183 nap).

Szóval a hosszabb kódokkal több időt bukunk.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu