Menu

PlayStation Plus: az átalakító arányok rosszabbak a nagyobb időtartammal

A PlayStation Plus és PlayStation Now előfizetéseket nem lehet most halmozni (erről írtunk már), így fontos volt, hogy a Sony közölje, hogy a régi modellekről hogyan lehet átállni az új elképzelésű, három kategóriás PlayStation Plusra.

 

A Sony végre közölte, hogy a még be nem váltott PlayStation Plus és PlayStation Now kódok hogyan alakulnak át a három modell időtartamára. A PlayStation Plus Essential esetében az egy hónapos kód 31 napos hozzáférést ad. A három hónapra érvényes kódból 92 napi hozzáférés jár, míg a tizenkét hónapos kóddal 365 napot kapunk, úgyhogy itt számottevő változás nincsen.

A PlayStation Plus Extra esetében már módosul a helyzet: az egy hónapos kód 20 napos hozzáférést ad, a három hónapos kód 58 napot biztosít, míg a tizenkét havi kóddal 219 nap jár. A PlayStation Plus Premiumnál még inkább rövidül az időtartam: egy havi kóddal 17 napot, egy három hónapra érvényes régi kóddal 46 napot, míg a tizenkét hónapos kóddal 183 nap, tehát lényegében fél év jár nélkül (azaz a PS Plus Premium mondhatni megfelezi a régi kódok érvényességét).

A PlayStation Now előfizetéseknél kicsit más a helyzet, mivel ezek drágábbak, ám ahogy nő az időtartam a kódra, úgy ad rosszabb arányt az árért cserébe. A PlayStation Plus Essential esetében az egy hónapra jó kód 40 napot ad, míg a három havi 105 napra érvényes. A tizenkét hónapos kód viszont itt is csak 365 napot biztosít. A PlayStation Plus Extránál az egy hónapra hatásos kód 25 napot kínál, a három hónapos kóddal 66 napot kapunk, míg a tizenkét hónapos kóddal 219 napra jó a PlayStation Now kódja. A PlayStation Plus Premiumnál az egy hónapos kóddal 21 nap üti a markunkat, a három havi kód 53 napra érvényes, míg a tizenkét hónapos kód 183 napra jó. Ez az arány a PlayStation Plus kódnál is ugyanez volt a 12 havi kódra (365/219/183 nap).

Szóval a hosszabb kódokkal több időt bukunk.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu