Crysis 4: erős rendezőt igazolt a Crytek a franchise folytatásához!

Miután a Crytek januárban megerősítette egy rövid teaser trailer révén, hogy jön a Crysis 4, ideje volt, hogy elkezdje erősíteni a csapatot.

 

Jó, a Crysis 4 elnevezés nem végleges, ugyanis nem tudjuk még, hogy a Crytek pontosan miképp fogja hívni a játékot, amire már régóta vártunk, ugyanis a Crysis 3 már jó tíz éve, hogy megjelent: 2012-ben még nem volt PlayStation 5 és Xbox One; akkor még a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at használhattuk a PC mellett, úgyhogy tényleg ideje volt már a következő fejezetnek, ami iránt joggal bizakodhatunk.

A Crytek a Crysis hivatalos Twitter-fiókján keresztül közölte, hogy a Crysis 4 rendezője nem más, mint Mattias Engström. Ő korábban a dán IO Interactive-nál a Hitman 3 rendezője volt, és olyan gördülékeny volt az átigazolása, hogy a héten már neki is látott a munkának! Előtte a Hitman reboot-trilógia további két részén is dolgozott pályatervezőként, de a Ubisoftnál is megfordult (a World in Conflict-sorozat után a Far Cry 3 és az Assassin’s Creed: Revelations pályatervezője volt).

Ezt meglovagolva a Crytek még kiemelte, hogy rengeteg nyitott állása van a Crysis 4-en, így várják a jelentkezőket. Művészeti igazgató, játéktervező, pályatervező… vannak betöltetlen állások rendesen, és ebből adódóan ne is nagyon várjuk, hogy a játék egyhamar megjelenjen, sőt, akkor akár ki is mondhatjuk: a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra szinte tuti, hogy nem fog megjelenni, mert addigra már minimum tíz éves lesz a két konzol hardvere.

A Crysis 4-et amúgy a Crytek már 2012-be megerősítette. Akkoriban Cevat Yerli (a Crytek vezérigazgatója) azt mondta, hogy a Crysis jövőjében kikerülhetetlen tényező lesz a free-to-play (F2P). Úgy hitte, hogy rengeteg F2P játék van, ami történetet tud mesélni, és eközben a kooperatív elem sem maradt ki, de a barátainkkal akár küzdhettünk a győzelemért. Szerinte mindez lehetséges volt.

Úgyhogy a Crysis jövője jó kezekben van.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu