(Xbox) Game Pass: az első 2022 májusi frissítés

A Microsoft közölte, hogy a 2022 májusi első Game Pass frissítés mivel bővít.

 

Emlékeztetőképp elérhető konzolon (Xbox Series, Xbox One) és felhőn az NBA 2K22, és tegnap óta elérhető a Loot River (konzol, PC, felhő; ID@Xbox, azaz indie játék). Május ötödikén jön a Trek to Yomi (konzol, PC, felhő; ID@Xbox) és a Citizen Sleeper (konzol, PC, felhő; ID@Xbox). Május tizedikén a Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (konzol, PC, felhő), az Eiyuden Chronicle: Rising (konzol, PC, felhő), illetve a This War of Mine: Final Cut (konzol, PC, felhő; ID@Xbox) érkezik, míg május 12-én az NHL 22 jön (konzol, EA Play!).

DLC-k tekintetében az Age of Empires II: Definitive Edition Dynasties of India DLC-jét 10% kedvezménnyel lehet megvenni. A Halo Infinite free-to-play multiplayerének második szezonja, a Lone Wolves is kezdetét vette, míg a Stellaris a 3.0 frissítés mellett a Nemesis kiegészítővel bővült (utóbbit 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni). Az Xbox Game Pass Ultimate Perkek közé tartozik a For Honorban a Warmonger karakter, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-ben a No-Brainerz Upgrade, és a Halo Infinite-ben a Pass Tense Gungoose bundle. Van egy nyereményjáték is, de ez a hazánkban nem elérhető.

Néhány játék is távozni fog a szolgáltatásról, így a tagságot kihasználva 20% kedvezménnyel tarthatjuk meg őket a játékkönyvtárunkban. Május 10-én a Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (konzol, felhő) távozik, míg május 15-én az Enter The Gungeon (konzol, PC, felhő), a Final Fantasy X | X-2 HD Remaster (konzol, PC), a Remnant: From the Ashes (konzol, PC, felhő), a Steep (konzol, felhő), a The Catch: Carp and Coarse (konzol, PC, felhő), és a The Wild at Heart (konzol, PC, felhő) lép le.

Szóval ezúttal viszonylag sok játék búcsúzik a redmondi cég előfizetéses szolgáltatásától, de még van idő bepótolni az esetleges lemaradásunkat velük kapcsolatban.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu