Dying Light: nem mindennapi húzással kedveskedik a játékosoknak a Techland!

A Techland a lehető legjobb módon invitál minket a Dying Light poszt-apokaliptikus világának felfedezésére: bővítőcsomagokkal és DLC-kkel.

 

 

El kell ismerni, a Techland továbbra is meglepetésekkel szolgál számunkra a Dying Light franchise-t illetően. A fejlesztők nem csak azt az ígéretüket váltották be, hogy a Dying Light 2: Stay Humanban bevezetik a New Game+ módot, de most kitalálták, hogy az Enhanced Editiont ajándékba adják minden olyan játékosnak, akinek a könyvtárában ott van az első játék!

Az Enhanced Edition 1 kiegészítő csomagot és 4 DLC-t tartalmaz.

Ez a folyamat automatikusan történik, tehát ha megvetted a zombis franchise első címét, akkor már birtokában vagy ennek a különleges kiadásnak. Az összes tartalom eléréséhez csak futtasd a játékot, menj a ‘DLC Packs’ részre (a játék főképernyőjén található), és töltsd le mindazt, amit a fejlesztő a poszt-apokaliptikus élménybe csomagolt.

Mit tartalmaz az Enhanced Edition? Nos, nem kevesebb, mint 1 expanziós csomagot (egy új térképpel, egy új történettel és egy extra járművel) és 4 DLC-t. Utóbbi csoport olyan élményeket tartalmaz, mint a Cuisine & Cargo, a The Bozak Horde, a Crash Test Skin Pack és az Ultimate Survivor Bundle, ami egy új játékmódot, több tartalmat, fegyvert és kozmetikumokat jelent.

Habár jó eséllyel már átugrottál a második részre, kell-e ennél jobb ürügy arra, hogy visszatérj az első játék veszélyei közé? Ugye, hogy nem. Ha viszont azon gondolkodsz, hogy a folytatásban is felveszed a harcot a zombikkal, akkor olvasd el a Dying Light 2 kritikánkat, hogy még jobban elmélyedhess az élménybe.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu