Hard West 2: elindult a nyílt béta; íme minden, amit tudni érdemes róla!

A Hard West 2, ez az érdekes fordulóalapú stratégiai kalandjáték egy természetfeletti erőkkel teli vadnyugaton játszódik.

 

 

A Good Shepherd Entertainment és az Ice Code Games egy új gameplay trailerrel ünnepli a Hard West 2 nyílt bétájának elindítását a Steamen ezen a hétvégén, amely június 5-ig tart majd. Így a PC-s játékosok bepillantást nyerhetnek a közel hét évvel ezelőtti megjelenése óta több mint félmillió játékos által játszott, fordulóalapú stratégiai videójáték folytatásába.

A próbaverzió a játék kampányának egy kis részét kínálja.

A próbaverzió a játék kampányának egy kis részét kínálja, és megismerteti a játékosokat néhány különleges képességgel, amelyeket a Nyugat sötét szívében tett utazásuk során szerezhetnek meg. De ha nincs időd a béta letöltésére, akkor érdemes megnézned a western 160 másodperces gameplay trailerét, amelyben a produkció néhány erősségét láthatod.

A Hard West 2-ben a játékosoknak egy bizarr törvényen kívüliekből álló bandát kell vezetniük, akik magát az Ördögöt üldözik a sötétség által megrontott vidéken, élő és élőholt erőkkel egyaránt megküzdve, egy olyan játékban, amely minden tekintetben feljebb emeli a tétet az előző részhez képest, az új és egyedi „Bravado” állapotnak köszönhetően agresszívebb harci és stratégiai megközelítéssel.

 Egy különleges kártya-minijátékot és banditacsapatunk menedzselésének lehetőségét is ígérik a fejlesztők.

Hogy ez mit jelent? Amint korábban írtuk, „ahogy egyre több gyilkosságot hajtunk végre, úgy aktiválhatjuk a Bravado állapotot, amivel visszatölthetjük az akciópontjainkat. A stílusos gyilokok egymáshoz fűzésével kiterjeszthetjük ezt az időtartamot.” A trailer alapján is sejthető, hogy stílusos mészárlásból nem lesz hiány, a hagyományos fegyverke mellett pedig okkult képességeket és olyan trükköket is bevethetünk, mint például a teleportáció.

Ezen túlmenően a fejlesztők egy különleges, póker-alapú kártya-minijátékot is ígérnek, valamint a banditacsapatunk mikromenedzselésének lehetőségét, illetve dinamikus, moziba illő akciójeleneteket. Ha érdekel, mindebből jelenleg mit sikerült megvalósítani, akkor irány a Steam, ahol csatlakozhatsz a béta-tesztelők közösségéhez!

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu