Lehet kapcsolat a Kenobi sorozat és Fallen Order között? Ewan McGregor nyilatkozott! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Disney+ új Obi-Wan Kenobi sorozatának egyes elemei megegyeznek a Star Wars Jedi: Fallen Order játékkal.

 

 

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat május 27-én mutatkozik be a Disney+-on, és ezzel együtt a Star Wars-univerzum néhány fontos figurájának visszatérésére is sor kerül. A Kenobi-premier azonban nem csak a sci-fi rajongóknak jó hír, mindazoknak, akik élvezték a Star Wars Jedi: Fallen Order című játékot, van okuk várni a folytatást.

A Disney+ sorozatának márciusi trailerének megjelenése után már írtunk a lehetséges párhuzamokról a Respawn Entertainment címét illetően.

Ám ha ez még nem lenne elég, a legendás Jedi mestert alakító színész, Ewan McGregor az IGN által megosztott interjúban beszélt a sorozat cselekményéről és arról, hogy mennyire kell összhangban lennie a videójátékokkal.

A színész kiemelte Deborah Chow rendezőnő munkáját és erőfeszítéseit, hogy összeillessze a különböző médiumokat, amelyekben a franchise játszódik: „Minden cselekménynek… minden cselekménynek meg kell egyeznie” – magyarázta Ewan McGregor – „nem lehet olyat csinálni a videójátékban, ami nem illik a filmekhez.” Ezzel a színész a saga videójátékaiban lezajlott események fontosságára helyezi a hangsúlyt, és arra, hogy ezeknek tükröződniük kell az új sorozatban és annak cselekményeinek alakulásában. Már csak a premiert kell megvárnunk, hogy megtudjuk, mennyi kapcsolatot láthatunk majd a játékokkal Kenobiban.

Bár számos Star Wars-videójátékra utalhat még, úgy tűnik, az új Kenobi sorozat valóban utal majd itt-ott a Jedi: Fallen Orderre: például, a sorozat legújabb trailerében feltűntek a Purge Trooperek, ami meglepetés a Respawn címének rajongói számára – biztosak lehetünk benne, hogy nem merül ki ennyiben a két produkció közötti kapcsolat…

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu