Menu

Több millió játékost húzott be a Godfall „mezítlábas” PlayStation Plus verziója

A Godfall: Challenger Edition néven futó kiadás a PlayStation Plus játékkínálatában is megfordult, és a Counterplay Games sikeresnek könyvelte el ezt a lépést.

 

A Godfall: Challenger Edition decemberben volt a PlayStation Plus játékkínálatának része. Ez volt az egyedüli PlayStation 5-ös játék a listában, és bizony az alap verzióhoz képest le volt butítva. Ebből a változatból ugyanis kimaradt a sztorimód, így a teljes élményért cserébe pénzt kellett leszurkolni a Counterplay Gamesnek és a kiadónak, a Gearboxnak. Ez persze nem nagyon nyerte el a játékosok tetszését, de úgy tűnik, hogy csak egy hangos kisebbségről van szó, ugyanis a játék rendezője, Daniel Nordlander a Seasoned Gamingnek elmondta, hogy sikeres húzás volt „a kihívó” verzió. A Sony döntött amúgy arról, hogy beteszi a PlayStation Plus kínálatába.

A Counterplay Games azt mondta korábban, hogy ez nem egy demó verzió a játékból, hanem mindössze egy költséghatékony, funkcióiban korlátozott kiadásnak tekinti azt. Nordlander a Seasoned Gamingnek pedig azt nyilatkozta, hogy örömmel fogadták a Godfall új játékosait a PlayStation Pluson keresztül (abban) indított Challenger Edition révén. Egy hónap alatt az Aperionért zajlott küzdelemben az összes platformon több mint két és fél millió új játékos lépett be. Ez a stúdió szemszögéből hatalmas győzelemnek tekinthető, ugyanis ezzel a változattal a cél az volt, hogy hihetetlen értéket kínáljanak, miközben közvetlenül két dolgot kínálnak a Godfallból, ami azt elképesztővé tette: egyrészt meg akarták mutatni az immerziót az erőben, hatalomban, továbbá a barátainkkal kipróbálhattunk több, a játék végére szánt endgame módozatokat.

A Godfall először PlayStation 5-re és PC-re jött ki (PS5-ön nyitócímként, így értelemszerűen 2020 novemberi rajtról van szó), majd tavaly augusztusban a PlayStation 4 port, idén áprilisban pedig az Xbox Series és Xbox One átiratok is megjelentek (Godfall: Ultimate Edition néven). Azóta emiatt még több játékosuk van, hiszen több platformra is elérhető lett a játékuk.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu