A Skarlát Boszorkány az új Doctor Strange-filmből már a Fortnite-ban van, exkluzív tárgyakkal [VIDEO]

A Skarlát Boszorkány karakterének megjelenését a Dr. Strange az őrület multiverzumának premierje alkalmából lehet beszerezni a battle royale boltjában.

 

Múlt héten tartották a Dr. Strange az őrület multiverzumában című film premierjét, a Marvel Studios új filmjét, amelyet a szuperhős-univerzum rajongói már nagyon vártak. Hogy is lehetne másképp, a Fortnite sem akart lemaradni a találkozóról, és a battle royale-ban is vannak róla hírek.

Az Epic Games hivatalos blogján megnézhetjük az összes tartalmat, amelyet a tárgyboltban eladásra bocsátanak, erőteljesen felhívva a figyelmet a Skarlát Boszorkány megjelenésére, amely elérte az ingyenes játékot, valamint egy csomó több exkluzív elemmel együtt.

A Scarlet Witch Bundle-ben megtaláljuk a skint, továbbá a Wanda Cloak hátizsákos kiegészítőt, a Chaos Ax csákányt és a Psychic Energy Manipulation emote-ot is. A csomag tartalmaz egy töltőképernyőt (Through the mirror dimension címmel), és 2600 V-bucksba kerül, az eredeti ajánlat 1800, bár ha csak a skinre vágyunk, akkor 1500 V-bucksért is hozzájuthatunk.

Ha kíváncsiak vagytok, hol van a Doctor Strange skin, eláruljuk, hogy már a Fortnite battle pass része. Emellett a múlt héten a Star Wars-nap alkalmából korlátozott tartalom került bele, és a battle royale-ban is landolt az egyik legkedveltebb karakter skin: Omega Knight , amelyet bizonyos küldetések teljesítésével lehet feloldani.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu