Doctor Strange az őrület multiverzumában (is) őrületes bevételeket produkál!

MOZI HÍREK – A Doctor Strange 2 ismét hatalmas sikernek bizonyult a Marvel számára, ezzel megszerezve a negyedik legnagyobb MCU-nyitást – legalábbis a mi dimenziónkban.

 

 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában talán vegyes kritikákat kapott, de ez a legkevésbé sem változtatott a film első hétvégéje során elért bevételi helyezésén. A várakozásoknak megfelelően a 2022-es év első Marvel-mozifilmje minden versenytársat maga mögé utasított a világ mozipénztárában, és az év eddigi legnagyobb nyitóhétvégéjét tudhatja magáénak: a Box Office Mojo adatai szerint 450 millió dollárral máris a harmadik legtöbb bevételt hozó film az idén. Ez az összeg egyben a mindenkori negyedik legmagasabb nyitást jelenti egy MCU-film számára.

Sam Raimi sötét kirándulása a Marvel multiverzumában a Doctor Strange-rel megduplázta a Batman nyitóhétvégi bevételét.

Sőt, valószínűleg a következő egy hétben meg fogja haladni annak a filmnek az összbevételét, bizonyítva, hogy a Marvel-filmek, minden jogos vagy eltúlzott panasz ellenére, még mindig rendkívül népszerűek. Ráadásul alig két hónap múlva érkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés, ami legalább ennyire biztató eredményekkel kecsegtet a Marvel stúdió számára.

Habár nem valószínű, hogy a film eléri a Pókember: Nincs hazaút magasságait, szinte biztos, hogy ez lesz az év első 1 milliárd dolláros filmje, és mindezt anélkül sikerülhet elérnie, hogy bemutatták volna Oroszországban, illetve néhány olyan országban, ahol betiltották az LMBTQ+ tartalom miatt. Mivel nagy az érdeklődés, hogy merre tart a Marvel multiverzuma, és a Doctor Strange számos cameo szerepet ígér, köztük Patrick Stewart visszatérését X professzorként, úgy tűnik, hogy az MCU rajongói több mint készen állnak arra, hogy még mélyebbre merüljenek az ismeretlenben, ami nem is baj, hiszen a Marvel Studios nem tervezi, hogy egyhamar megáll.

Forrás: Box Office Mojo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu