Gotham Knights: számíthatunk négyjátékos Bat Family Co-op támogatásra?

A Gotham Knights frissített játékprofilja arra utal, hogy a játék támogathatja majd a a négyjátékos Bat Family Co-opot.

 

 

A Gotham Knights ugyan nem feltétlenül a Rocksteady Batman Arkham-sorozatának közvetlen folytatása, de a korábbi széria sok rajongója számára a korábbi játékokkal való kapcsolat is része annak, ami izgalmassá teszi a címet. A játék másik vonzó aspektusa a denevércsalád főszereplőinek keveredése és a kétjátékos kooperatív játék lehetősége. A játéknak ez az aspektusa még izgalmasabbá válhat, mivel a Gotham Knights profiljának nemrégiben megjelent frissítése arra utal, hogy a co-op talán négy játékos támogatására is kibővült.

A Gotham Knights meg nem erősített frissítése a cím hivatalos PlayStation Store profilján bukkant fel.

Az áruházi profilok két releváns adatot sorolnak fel. Az első, hogy hányan játszhatnak hálózaton keresztül, a második pedig, hogy hány játékos játszhat online PlayStation Plus előfizetéssel. Mindkét adat most négy játékost tüntet fel.

Eddig a Gotham Knightsot teljes egészében kétjátékos kooperatív élményként hirdették. Nem csak a fejlesztő WB Montreal említette meg mellékesen a funkciót. Ez egy jelentős marketingpont volt, sőt, a WB Montreal odáig ment, hogy azt mondta, a játék harcai kifejezetten a kétjátékos kooperatív játékra lettek tervezve. Ezért van az, hogy bár a program hivatalos játékprofilján szerepel a négyjátékos co-op, a Batman-rajongóknak meg kell várniuk a további megerősítést.

A klasszikus játéktermi játékhoz hasonlóan a játékosok kiválaszthatják a denevércsalád kedvenc tagjait…

A Gotham Knights négyjátékos co-opra való kiterjesztésének lehetőségét ugyanaz teszi izgalmassá, ami a kétjátékos co-opot is érdekessé tette. Ez azt jelenti, hogy a klasszikus játéktermi játékhoz hasonlóan a játékosok kiválaszthatják a denevércsalád kedvenc tagjait, és együtt játszhatnak. Ahelyett, hogy csak Batgirl és Nightwing játszana, egy teljes csapat, Batgirl, Nightwing, Robin és Red Hood játszhat együtt. Vagy akár négy Nightwing is játszhat együtt, ha a játékosok erre vágynak.

Ha a WB Montreal úgy dönt, hogy a co-opot négy játékosra bővíti, az minden bizonnyal azt jelentené, hogy a játék harcrendszerét át kell tervezni a további játékosok számára. A Gotham Knights késésével elérhetővé vált a plusz időt talán éppen a multiplayer bővítésére és a harcok újbóli kiegyensúlyozására használták, habár úgy tűnik, a WB-nek enélkül is volt még dolga bőven a fejlesztéssel.

Mivel a játék a tervek szerint még idén, október 25-én megjelenik, a WB valószínűleg nem vár sokáig azzal, hogy hivatalos bejelentést tegyen a co-op esetleges négyjátékosra való bővítéséről. Ez azt jelentheti, hogy a júniusi Summer Game Festen lesz bejelentés, vagy esetleg egy másik júniusi eseményen. Akárhogy is, a rajongók hamarosan több információra számíthatnak.

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: JugoMobile

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu