Hatalmas siker a Holdlovag: még a DC-féle Peacemaker-t is lepipálta!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios tévésorozatai legalább olyan népszerűnek bizonyulnak, mint a filmjeik, és még az olyan vadonatúj karakterek is nagy vonzerőt jelentenek, mint a Holdlovag.

 

 

A Marvel Holdlovagja valami újat hozott az MCU-ba, egy akciódús természetfeletti sorozattal, amely egyelőre nem igazán kapcsolódik egyetlen más Marvel-projekthez sem. Bár ez kockázatnak is tekinthető, sok más Marvel Studios Disney+ sorozathoz hasonlóan a Holdlovag is igencsak szép teljesítményt nyújtott a platformon, és miután a múlt héten befejeződött az évad, kiderült, hogy az év eddigi legkeresettebb streaming premierje volt minden platformon.

Bár mindkét sorozat azonnali sikert aratott a saját platformján, a Holdlovagnak összesítésben csak sikerült megelőznie a Peacemakert…

A Parrot Analytics által (a The Wrap-en keresztül) nyilvánosságra hozott adatok szerint a Holdlovagnak sikerült megelőznie az HBO Max DC-s sorozatát, a Peacemaker – Békeharcost, mint a legkeresettebb amerikai premier az adatokon keresztül, amelyek többek között a streaming számokat, a letöltéseket, a fiókok ügyfélkutatását és a közösségi média interakciókat vizsgálják. Bár mindkét sorozat azonnali sikert aratott a saját platformján, a Marvel szériájának az összesített adatokban sikerült megelőznie a Peacemakert, és újabb győzelmet aratott a Marvel a DC-s riválisok felett.

Ami a jövőbeni megjelenéseket illeti, a Marvelnek még rengeteg új sorozat premierje várható idén, mint például a Ms. Marvel és a She-Hulk, és ezután még rengeteg további fog következni. Ehhez képest az HBO Max-on nem sok nagy sorozat érkezik, amivel idén visszavehetnék a Marveltől a stafétát, de úgy tűnik, a következő években elkezdik felpörgetni a streaming-produkciójukat.

Szintén jó híreket kapott Taika Waititi A zászlónk halált jelent című alkotása, amely a Marvel vagy a DC sorozatokkal ellentétben talán nem ért el hatalmas premiereredményeket, de a sorozat megjelenése során sikerült nagy nézettséget összeszednie és megtartania. Bár a nagy szuperhősös sorozatoknak mindig sikerül komoly érdeklődést kiváltaniuk a kezdeti epizódokban, a sorozat során ezek is szenvedhetnek némi visszaesést.

Kétségtelen, hogy a Holdlovag az egyik legnépszerűbb sorozat volt a Disney+-on, a második évad esélyei kétesek…

Bár kétségtelen, hogy a Holdlovag az egyik legnépszerűbb sorozat volt a Disney+-on, a második évad esélyei eltérőek attól függően, hogy kit kérdezünk. A közelmúltban adott interjúkban mind a főszereplő Oscar Isaac, mind a rendező Mohamed Diab azt állította, hogy fogalmuk sincs arról, hogy tervezik-e a Holdlovag újabb kiruccanását. Ezzel szemben azonban a sorozat egy nagyon is incselkedő poszt-credit jelenettel zárult, ami szinte követeli a második évadot, és az egyik tanácsadó producer elárulta, hogy a karakterben még sok felfedezni való van: Marc Spector történetének még csak a kezdetét láttuk…

Forrás: The Wrap

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu