Metal Gear Solid V: The Phantom Pain: lehetetlen az online módban a nukleáris lefegyverkezésés [VIDEO]

A Metal Gear Solid be nem fejezett ötös számú részében legálisan nem lehet elérni a nukleáris lefegyverkezéses befejezést!

 

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain még 2015 szeptemberében jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ez volt Kojima Hideo utolsó játéka a Konamival, akivel addigra már összerúgta a port (és emiatt kellett lemondanunk a Silent Hillsről, igaz, Norman Reedusszal végül a Death Strandingben találkozhattunk…), és ez érzékelhető volt az MGS V-ben is: röviden elég lenne annyit mondanunk, hogy a játék en bloc befejezetlenül jutott el a játékosokhoz.

A DidYouKnowGaming közölt egy új videót a játékból. A főszerepet itt a The Anti-Nuke Gang kapta. Ez a játékoscsoport arra határozta el magát, hogy megnyissa azt a befejezést, amiben mindenki lefegyverkezik, így egyetlen nukleáris töltet sem lenne. Ezt már jó ideje próbálkozták, de kiderült, hogy a kitiltott játékosok birtokában levő töltetek hatástalanítására nincs lehetőség, így soha nem lesz lehetőségük a Konami játékában nullára csökkenteti a számukat!

A csapat így lényegében egy sérthetetlen nukleáris töltet-készletbe futott, ami egyik bázishoz sem tartozik. A Metal Gear Solid V Forward Operating Base (FOB) rendszerét figyelembe véve egy töltet mindig egy FOB-re van téve, miután egy játékos létrehozza azt. De kb. negyven olyan töltetre bukkantak, amik egy FOB-hez sem tartoztak, így sérthetetlennek nevezhetőek. Ezeket az antinukleáris banda szellemnuke-nak nevezi, és ez találó elnevezés: ezekre nincsen hatásuk, így mindig aktívak maradnak.

A csapat legalább megerősítette, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nukleáris lefegyverkező befejezése elérhető, ha a játékostábor valóban nullára le tudja hozni a töltetek számát. Ezt viszont csak akkor tudnák elérni, ha a Konami esetleg venné a fáradságot, és belenyúlna a játékba. Igaz, ők mostanában inkább az NFT-k és a pachinkók felé tekintenek, szóval erre nem sok esély van…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu